Sayfa 973/1019 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: Viop XLV

1. Bölgeden petrol fışkırmaya başladı! Su seviyesinde bulundu, herkes şokta yeniakit.com.tr/haber/bolgeden…

https://twitter.com/yeniakit/status/...4vgIHDJzQ&s=19

Bu tip haberler artarak devam eder bence...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Elon Musk da 'Türkiye Ekonomi Modeli' dedi: Fed'e 'Acilen faizi indirin' çağrısı
    ahaber.im/rtbrf7

https://twitter.com/Ahaber/status/15...skirXqBAA&s=19

Artarak katlayarak devam edebilir bu tip haberler..
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. son eylül çıkışındaki "bana göre" swing sayısı.

dayı iyi öğren bak bu iş ne kadar bilinmez ve yapılamaz bir iş.

7 olan yer 7. swing. swing sayısı daha da artabilir. azda olabilirdi. önümüzdeki tabloda 7. swingdeyiz.

açıLış ile oluşan hareket regresyon kanal tepesine uzak bir mesafede mikroda bir ed ile geri döndü. şimdi dayı iyi oku heves edenlere.

şimdi bunun kanal tepesine gidip gitmeyeceğini asla bilemezsin.

Bunun böyle olduğunu grafiği çizen robot aklı biliyor. ASLA BAŞARAMAMAN için grafik bu şekilde çiziliyor.

7. swing kanal tepesi oldu diyelim farz ediyoruz. oradan gelen swing ile 8 ve tekrar regresyon tepesine giderse 9 olur. bunu bilemezsin. bu iş nasıl yapılamaz onu anlatıyorum.

asla başaramayacağını iyi anla.

regresyonun ortasında bugün sahnelediği tiyatro ile asla başaramaman için bir oluşum bıraktı. buna bakarak asla elin tuşa gitmez. sistem senin başaramaman üzerine kurulu unutma.

makroda swing bittiği anda reversal çok sert olacak. ve o an emmoĞLU ANAHTArı bırakacaksın çünkü yazı tura atacaksın swing diyeceksin regresyondan veya bitti diyip cortlayacaksın ve swing kalacak direk 40.000 puan anahtar gitti.

anladın mı ..

VOB YAPMA. sen bir leblebisin. ve seni 1 günde yerler.. bu işe hiç başlama..

4. yukarıda yazdığımı iyi oku emmoğğLu sana bunu kimse öğretmez. 5000 lira eğitim alsanda. sana asla başaramayacağını göstermez. bak iyi anla...dolandırılma aklını kullan CCCC

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tahminen söyleyeyim. Gundi, sindoma, kerem abi, çağrı, Pisyedili,
    Yarisi olmami
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Lavrov:
    Dolara güven yok, euro da AB'nin başvurduğu hilelere bakılırsa dolandırıcılık için kullanılabilir
    AB'de de başkalarının sırtından geçinmek için sömürgeci yöntemlere dönüş eğilimi var https://sputniknews.com.tr/20221201/...064040321.html

Lavrov çok haklı,2 ayda %10,5 parite farkı büyük para,dolandırıcı buuunnar..

YTD

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tahminen söyleyeyim. Gundi, sindoma, kerem abi, çağrı, Pisyedili,
    Ben 2004 model Pegout'sunu tamire gittiğinde usta 7000 e olur diyince ,
    nutku tutulmuş,boğazına birşeyler düğümlenmiş,kalp ritmi fırlamış biriyim.
    O an çocukların eğitim masrafları bir film şeridi gibi geçti gözümün önünde.
    3 gün sonra arabayı alıp masraf 5300 diyince çocuklar gibi şen olan biriyim.

Tamircim bilir işini.
    ölümü gösterip sıtmaya razı etti .
    milyon kazananlar listesinden sil beni.
    Ama genede güldürdün Salih abi
    Bir kahkahanın bir milyonmuş bedeli

Milyon kazanmadıysak da sayende mutlu olduk
    Milyon kulubüne "hoşgeldin "diyen olmadı ki ,
    Bizde diyelim "hoşbulduk"
    Bu yazdıklarımı gören olursa ceza yeriz bizde hapı yuttuk.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. 446.000 endeksi aşşa geçmeden hafız swing bitti diyemezsin. 8 der gider 9 için yeni zirve de yapabilir regresyon kırsada.... peki aşşa geçsede dayı acaba 4. dalga A mı dersin. B için anahtarı kaybedersin. Görüyorsun 3 mü 5 mi karşına çıkıyor. 4 mü yoksa 1 mi karşına çıkıyor asla asla başaramazsın.

ömrünü bu işlerle tüketme. bu bir canlı organizma. bu bir makina. bu bir kod. bunun dümeninde kodunu eline almamışsan asla başaramazsın.. unutma ömrünü sağlığını ve paranı yok edeceksin makina karşısında..

sen onun sermayesisin... asla başaramazsın...

adios 828412412

Sayfa 973/1019 İlkİlk ... 473873923963971972973974975983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •