Sayfa 974/1000 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by 06acm06 Yazıyı Oku
    Teşekkürler admustafa, sadece son gün değil, önceki günleri de anlamlı kılacak bir duruşu yok gibi.Dur bakalım, izliyorum şimdilik.
    FID yaklaşık 2 ay öncesine kadar yıllık %20 getirisi olan fondu endeksin yükselişi %10 gibi katkı yaptı 2 ayda. Endeks yükselmezse yine aynı doğrultuda devam edecektir getirisi diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Iyi de gecen haftaya bakarsaniz hic bir fon mantikli getiri sergilemediki...gecen hafta bunalim haftasi gibiydi...boyle haftalarda en cok getirene degil en az goturene bakilir...ben bu sebeple acc ve fid dusundum...hemen hemen son 15 gundur bistte istah yok
    Oglene kadar arti 1 e yaklasan bist eksi kapatabildi...fid e haftalik degil aylik bakmalisiniz...haftada 1 gun yuzde 1 getirip diger gunlerinde ufak getirse de ben raziyim
    Bu kafayla girdim. Yoksa hepsini tcd yapardim.ytd
    Benim için önemli olan anlamlı hareket etmesi.Yoksa çok getirmiş az getirmişe baktığım yok.Risk seviyesi yüksek fon alıyorsam neyin riskini taşıdığımı az çok anlamlandırabilmeliyim. Ben yüksek riski seviyorum, isterse 10 gün eksi yazsın. Ama diyebilmeliyim ki, şundan dolayı bu oldu. Henüz dar aralıkta hareket ettiği için izliyorum sadece.Gidişatına göre karar vereceğim, şimdilik taşıyorum ama boş yere de hamallık yapmak istemem.

Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Shangil'deki TCD oranı aslında % 3-4 civarı olmalı, bendeki miktar küçük yatırım diyordu.
    Ne dedigi belli degilki
    Bir arada ogrenciyim harcligimla aliyorum diyordu😀

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    FID yaklaşık 2 ay öncesine kadar yıllık %20 getirisi olan fondu endeksin yükselişi %10 gibi katkı yaptı 2 ayda. Endeks yükselmezse yine aynı doğrultuda devam edecektir getirisi diye düşünüyorum.
    Tamam iste benimde bekledigim bu
    Fazlasini beklesem fid degil tcd alirim tamamina

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Asya piyasası açıldı. 5,9383. Pek bir hareket yok

Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 den onceki hersey hikayedir...

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Benjaminde bel kirma isi bitti gibi bence yil sonuna kadar yjkselmesini
    Istiyorlar

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kimin isine gelir?
    Neden yukselmesini istesinler?
    Bu ulkede vatadasin ekonomiye bakisi enflasyon vs degildir. Vatandas dolar kuruna bakar...hazir ekonomi duzeliyor dedirtmisken dolardaki bu ivmeye izin vermezler...bu ivme ile giden dolar en ufak haberde 6.5 olur. Bunu gozonune aliyorlardir herhalde

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kimin isine gelir?
    Neden yukselmesini istesinler?
    Bu ulkede vatadasin ekonomiye bakisi enflasyon vs degildir. Vatandas dolar kuruna bakar...hazir ekonomi duzeliyor dedirtmisken dolardaki bu ivmeye izin vermezler...bu ivme ile giden dolar en ufak haberde 6.5 olur. Bunu gozonune aliyorlardir herhalde
    Bende 5,93 den sattım çıktım. Banada pek bir şey olacak gibi gelmiyor. Fonların getirisi daha iyi gözüküyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

8.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Shangil'deki TCD oranı aslında % 3-4 civarı olmalı, bendeki miktar küçük yatırım diyordu.
    Dostum Ben kucuk yatirimciyim ogrenci be arastirma asistan
    Dolarim var bir kisim dokunmam hic zaman emanettir!
    Tl de olan param 100 de 15 I tcd de. Para ni dagitmak gerek yoksa kesin cokersen!

Sayfa 974/1000 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •