Arkadaşım 2 yıldır evli ve kiracı şu anda .
Malsahibi çıkması için 6 bin benjamin teklif etmiş beni uğraştırma demiş arkadaşa
Arkadaşım 2 yıldır evli ve kiracı şu anda .
Malsahibi çıkması için 6 bin benjamin teklif etmiş beni uğraştırma demiş arkadaşa
Bölgeden ziyade depreme dayanıklı bina ön plana çıkacak ama geçen yıl, 3 yıl önce vs. yapılan yapılar değil, yeni yapılacak olanlar.
Celal Şengör: Dünyada en çok depremin olduğu kıta alanı ege'dir. (Okyanuslar dışında)
https://www.youtube.com/watch?v=Af5F4NgYxXQ
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
6ay - 1yıl bi yerde deprem olmasın emlakta deprem etkisi geçer. taşınan taşınmış olur o zamana kadar zaten.
İşi gücü bıraktık Konstantinanın geleceğini konuşur olduk ! Bizansa kalmamış, Fatih'e kalmamış bize mi kalacak ?
İstanbul gibi belirli merkezler her daim gözde yerlerdir. Ancak nerede yerleşirseniz yerleşin mutlaka ÇELİKTEPE de bir daireniz olmalı !! O zaman İstanbullu olursunuz ! Yoksa ; Etiler, Kadıköy, sarıyer geçin bunları . Gerçek İstanbul Çeliktepedir ! Depremde yıkılamaz raporu vardır ! Kiracıların gıkı çıkamaz kuralı vardır. çeliktepe bir başkadır canım.
Bu arada bahar havası fena çarpar dikkat etmek lazım.
Saygı duyarım, sonuçta elimde bilimsel bir veri olmadan mutlaka ifadesini kullanmam hatalı bir yaklaşım oldu.
Benim verim geçmişteki 50li yaşlardaki emeklilerin bugün ki yazlık yerlerdeki nüfüsün büyük bölümünü oluşturması.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri