Sayfa 975/1005 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Viop LII

ülen 5 lik alt bolinger 797650 den mal gaptım... 2 saat bekletti

fdow aşağı yönelince 798 den verdim... 50 lot yazmışya 798'e

beni beklemiş nalet

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tutarsa ben düğünün borcunu rahat öderim tutmazsa pala benim kutuda delik açar. Sence hangisi olur
    Gönül isterki düğün borcunu rahat ödeyesin ama gerçekler farklı olabilüyor, sen yinede kutunu kolla
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Arap olmak lazım bu ülkede.....

Katma Değer Vergisi (KDV) Kanunu 13'üncü maddesi (i) bendi gereğince Türkiye'de yerleşik olmayan yabancı uyruklu kişi ve kurumlara ilk teslim olarak yapılan gayrimenkul satışları KDV'den istisna edilmiştir.
    DEMEOGRAFİK YAPI DEĞİŞİMİ planının bir parçası... oda tıkır tıkır işletiliyor

bugün geçici alıyorum diyecek.. hemde ucuza.. 1 sene sonra vatandaşlık verilecek

4. Amerika’daki hacimler çok düşük mesela. Beni şaşırtmıştı başlarda bu durum.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İnsanlar az para ile borsada oynamak istiyor, öte yandan büyük kumarbazlar da onları ütmek istiyor.

Nitelikli yatırımcılar işlem yapabilsin, bunun dışındaki bireysel olarak direkt borsada hisse alım satımı yasaklansın deniyor. İnsanlar az para ile çok hacim yapıyor, onlar gider ise paralı adamların işi gücü var günlük işlem yapmaz total hacim azalır.

5. Benim mahdum diyorki, hani baba endekis düşerken senin hisse düşmez dediydin niye düştü, sana güvendim bi gamyon mal aldım, benim zararı kim ödüyecek dedi.
    Bende dedim ki,olm sana real time online olarak piyasada ki ilk kuralı öğrettim. eee hani ben bişii öğrenemedim didi. Bende dedim ki, ula saftirik ilk kural bu arenalarda babana bile güvenmeyeceksin didim.
    Sen biraz para biriktir üüüle gel yanıma sana piyasadaki 2.kuralı öğretecem dedim
    Hamdım Piştim Yandım

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Mantıken düşündüğümde parası var adamın. Faize yatırsa enflasyon karşısında zarar. Fiziki altın dolar alsa nerede saklayacak. Muhtemelen kkm yi de iptal edemiyorlar oradakiler belki borsaya gelecek. O yüzden belki borsamiz uzun süre düşmeyebilir.

8. güncel kkm faizi kaç?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 975/1005 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •