Dış borsalar mızıka çalıyor çoğu kızarmış,bizde buna göre satıcılıydık,gerçi bizim ne yaptığımızı bilende yok,en iyisini cöleli bilir...Ha sahi cölelinin sesi soluğu çıkmıyor,geçen gördüm işkembesi hayli büyümüş,eskiden iktidara giydirirken tığ gibiydi,dolar 3'ü aştığında sesi soluğu çıkmaz oldu...Yerini damada bıraktı oda 128 milyar doları buhar etti,oda kayıp
![]()
(reha kaya) sen buraya takıl bizi yalnız bırakma,çünkü seni gören bazı lavuklar pır olup kaçıyorlar![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yüksek fiyatlarla / enflasyonla mücadele için, Reyizin Yardımcısı çıkıp da ,BİnAli Marketler zinciri kurar mı acaba.?
Venezüella dan peynir, Çin'den çay, Hindistan'dan pirinç ve diğer ülkelerden gıda maddeleri getirmek ,ithal etmek için zorlanmazlar..Nede olsa gemicikleri var.!
Facebook, WhatsApp ve Instagram'daki erişim sorunu, dünya genelinde yaklaşık 3 saattir sürüyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri