ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy: KPSS sınavı iptal edildi, sınav takvimi en kısa sürede açıklanacak
ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy: KPSS sınavı iptal edildi, sınav takvimi en kısa sürede açıklanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ÖSYM : 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumları ertelendi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yurt dışı bi kırılım noktasının kenarında, dün VİOP topiğini ikaz ettim ne derece dikkate alındı bilemem...
Şöyle
Tahvillere 'biri' çok sert basar ise piyasa tersine döner, ne biliyim bilanço daraltmayı bir süre erteledik denir, Suudlar multimilyar dolarlık tahvil neyim almaya karar verir filan....Ama şimdilik bu olanlar bir tepkiydi, piyasalar tekrar yamulacak, tahviller fışkıracak, reel tahviller hızla pozitif artacak gibi gibi...
Hareket geceye kalırsa, yarın sabah bizde açılış sıkıntılı olur, belli olmaz belki süne süne Cuma akşamına da bağlarlar..YTD
Ülkenin gerçek gündemi ekonomik kriz.!!!
Gerçek gündemi saptırmak için yapılanlar.!!
Perdeleme.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri