Sayfa 976/1005 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,801 - 7,808 arası.

Konu: Viop LVll

1. Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    Bugün MÜSİAD tarafından düzenlenen “2023 Yılı Değerlendirmesi ve 2024 Yılı Beklentileri†toplantısında küresel ekonomi ve Türkiye ekonomisi gelişmeleri ile görünümüne ilişkin bir sunum yaptım.

Küresel ekonomik görünümü anlattığım bölümde kullandığım “Sıkı para politikasından daha gevşek bir para politikasına doğru 2024’te evrileceğiz†cümlesi bazıları tarafından yanlış anlaşılmış veya amacından saptırılarak farklı yönlere çekilmiştir.

Kullandığım ifade açık ve net olarak “2024 yılında küresel finansal koşulların daha destekleyici olacağı, küresel para politikası duruşunu†ifade etmektedir.

Sunumun Türkiye bölümünde ise net olarak, para politikasının Merkez Bankası’nın uhdesinde olduğunu ve parasal sıkılaşmanın enflasyonu çıpalayıncaya kadar devam edeceğini belirttim.
    ÖS 1:47 · 4 Oca 2024
    ·
    238,7 B
    Görüntülenme
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    Bugün MÜSİAD tarafından düzenlenen â��2023 Yılı Değerlendirmesi ve 2024 Yılı Beklentileriâ� toplantısında küresel ekonomi ve Türkiye ekonomisi gelişmeleri ile görünümüne ilişkin bir sunum yaptım.

Küresel ekonomik görünümü anlattığım bölümde kullandığım â��Sıkı para politikasından daha gevşek bir para politikasına doğru 2024â��te evrileceğizâ� cümlesi bazıları tarafından yanlış anlaşılmış veya amacından saptırılarak farklı yönlere çekilmiştir.

Kullandığım ifade açık ve net olarak â��2024 yılında küresel finansal koşulların daha destekleyici olacağı, küresel para politikası duruşunuâ� ifade etmektedir.

Sunumun Türkiye bölümünde ise net olarak, para politikasının Merkez Bankasıâ��nın uhdesinde olduğunu ve parasal sıkılaşmanın enflasyonu çıpalayıncaya kadar devam edeceğini belirttim.
    ÖS 1:47 · 4 Oca 2024
    ·
    238,7 B
    Görüntülenme
    Bu Müsiad, Mehmet abiden rahatsız...Bakalım ne zaman yiyecekler..

3. 7500 üzerine atarsa saatlikte düşüş bir süre ertelenecek gibi
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

4. Makinalar hızlı ve yeni yağlanmış adamı ziyaaaaaaaaaaaaa yapar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

sürekli vur-kaçla nereye kadar..

6. kenardayım

48i bırakıp gelmem için çoook ciddi iskonto lazım bana

yoksa pazar tezgahlarını gezer gezer giderim
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    850550 longlar için görüntü bozuluyor

maliyete kapanılabilir
    yine algımızla oynadı... neyse takipçilerimize en azından para kaybettirmedik

şortu kapatmayan manife ne demeli

şu ikili tepeyi yapmadan düşürür mü bu şerefli

ne güzel 4 alacaktı... 5 te yukarıdan maliyetlenecekti tekrar

8.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    kenardayım

48i bırakıp gelmem için çoook ciddi iskonto lazım bana

yoksa pazar tezgahlarını gezer gezer giderim
    Sen bugün de sepet boş gidersin eve
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 976/1005 İlkİlk ... 476876926966974975976977978986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri