Sayfa 977/1002 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi; e-Devlet, e-Nabız, EBA ve ÖSYM sistemlerinden veri sızıntısı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi; e-Devlet, e-Nabız, EBA ve ÖSYM sistemlerinden veri sızıntısı iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
    "Hayır dersem belki demek, belki dersem evet anla." Durum anlaşıldı.

Facebook, WhatsApp ve Instagram'daki erişim sorunu, dünya genelinde yaklaşık 3 saattir sürüyor.
    Twitter ‘da da erişimde bazı sıkıntılar yaşanıyor / Downdetector

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Facebook -5.13%

Simdi anlaşıldı E-Nabızdan SMS gelmesinin, 1 saat 45 dakika sürmesinin sebebi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Google'da kafayı yedi galiba, eskiden baktığım şeyler ile alakalı reklam gelirdi, bir varil halı yıkama şampuanıylan ne ilgim olabilir ki?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yaşanan kesintiden sonra ..

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yaşanan kesintiden sonra ..

Urgent | According to Reuters, a 13-year-old Chinese hacker named "Sun Ji Su" is responsible for shutting down Facebook, WhatsApp and Instagram services.

Sayfa 977/1002 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •