Sayfa 977/1006 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Matriks falan kullanmadığım için Viop pastasını günlük olarak bir youtube kanalından takip ediyorum. Çok ilginç bir şey oldu. Başlangıç ve bitiş tarihleri aynı olan bir aralığa 3 gün önce baktığınızda başka bugün baktığınızda farklı veri görüyorsunuz. Ekran görüntüleri falan da var.
    Netice olarak Bofa'nın 38bin adet şortu birben bire youtube kanalının sahibinin deyimiyle hortlak gibi ortaya çıkmış. 3 bin 5 bin tamam da bofanın 38 bin şortu piyasayı döndürür. Yarın ola hayrola.

2. İlk enflasyon muhasebesi uygulanmış bilanço geldi nuhcm

3. Altın ithali kara para aklama işinde de kullanılıyormuş.

Altına talepte önemli bir neden de maliyeden kaçmak.

Enflasyondan korunmak için en sağlam yatırım tarla, bir anda imara açılıyor. Döviz ve eurobond da alternatif. Öte yandan bunlar devletin kayıtlarında gözüküyor. Altın, pırlanta veya antika eser ise kayıt dışı.

1 milyona aldığın tablo 50 milyona çıkar ise vergi gelmiyor olması lazım. Ressam yaşarken ve üretirken fazla değerlenmiyormuş, öldüğü an değerlenmeye başlıyormuş.

Enflasyona karşı korunmada kıtlık nedret vs unsuru ve zaman ile değeri artmalı.

Bugün duvarda tablo mu yoksa balkonda serçeler mi diye düşündüm ve serçelerin daha değerli olduğuna karar verdim. Duvarımda tablo olursa esas motivasyon parasal değeri olabilir, zaten çakması da aynı görüntüyü veriyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Son 20 yılda zenginleşenlerin çoğu kamulaştırma, üzerine site yapılması vs ile topraktan zengin oldu.

Önemli zenginler de son 20 yılda kamu ihaleleri veya teşvikli yeni yatırımlar ile zengin oldu eski beyaz Türkler bu dönemde geriledi gibi.

Bir kaç gündür düşünüyorum çok eskiden TV'ye çıkanlar daha Avrupai idi son dönemde daha Asyatik, para ve güç Anadolu'ya geçmiş gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    İlk enflasyon muhasebesi uygulanmış bilanço geldi nuhcm
    Ciro var zararda var,ben bisi anlamadim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Sultanahmet Camii kıble yönü hatalı ama Beyazıt Camii doğru gibi.

Beyazıt Camii daha eski olmasına rağmen onun doğru olması ilginç geldi.

https://www.halisece.com/sorulara-ce...n-kiblesi.html

7. Dolar kıpraşıyor...

8. Duran varlıklar 5,5 milyar artmış, özkaynaklar ise 4,5 milyar artmış

Çimento üretim teknolojisi belli, ciroyu esas almak daha mantıklı. Fabrika 100 milyara yapılmış olsa fark etmiyor ne için kullanıldığı daha önemli olabilir.

Sayfa 977/1006 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •