Sayfa 978/1195 İlkİlk ... 47887892896897697797897998098810281078 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    En ust noktasi o Avustralyali bankaydi.

Daha yeni kavga ettim ekocularla. Televizyon aliorsun, volume kontrolu yok ortada, sadece +/- cikiyor AVR'a baglayinca. Bu yuzden Samsung muhendislerine "retard" dedim diye Samsungcu eko/PC'cilerin saldirisina ugradim. "retard" denmiyormus, "savant" deniyormus artik. Bizim orda dote dot deniyor dedim.

Herif biz iskence cekerken "normal bir insan gibi duyana kadar tuslara bas" deme curetini buluyor, ama bana bu iskenceyi cektirene retard dedik diye kiziyor.

Macro lensle simdilik boyle idare ettim Marantz'imda. Cok sicak, bakalim ne zaman pili patlayacak.

Kanal geçişlerindeki ses ayarları hep farklı.

Reklamlarda farklı.

12 de ayar lakin sesler yükselip düşüyar kanallarda.

Otomatik hep aynı ses gücünü alamıyorum geceleri yüksek sesler komşularda sıkıntı yaratıyor.

Tamamen televizyonu kapatıp bilgisayarımda izlemeye alıştım ve yakında 250 gb depolu televizyon bilgisayarlarda yaygın olur.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Amman, Tesla'ya giydirirken seni de incitmeyim nosfecagri! Gule gule kazasiz belasiz kullan!
    Ben biraz uyuz oluyorum su EVlere. Bu eco/green mafyasi olmasaydi muhtemelen hosuma giderdi.

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Kanal geçişlerindeki ses ayarları hep farklı.

Reklamlarda farklı.
    Ha degil mi? Ayrica sabah kalktiginda beynin ses siddedini algilamasi baska, aksam kafayi bulmusken baska.
    Bunun da referansi var iste. Ne demektir "normal insanlar gibi duyana kadar ac".

4. Yok başkan seni tanıyorum eyv.

Ben aile arabası modelini aldım
    Fakir işi. Ucuz yollu ulaşım işte. Bence fiyatı da sürdürme maliyeti de son derece makul zaten dünyanın en hızlı satan arabası olmuş.
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Amman, Tesla'ya giydirirken seni de incitmeyim nosfecagri! Gule gule kazasiz belasiz kullan!
    Ben biraz uyuz oluyorum su EVlere. Bu eco/green mafyasi olmasaydi muhtemelen hosuma giderdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    "İnsanın şansı varsa bütün evren ona yardım edermiş" (diyenler var).

Bu arkadaşınız arsadan 1 e 10 yapmış.

Demek ki sıra borsadan 1 e 10 yapmasına gelmiş. (ilk haline göre 100 kat serveti artacak)

Acaba O'na hangi hisseyi önerdiniz?
    Sayın value asla hisse önerisinde bulunmam. İyi olursa şans, kötü olur ise bir sürü tatava.
    Söylediklerim sizlerin de gayet iyi bildiği şeyler.
    Asla tek hisseye takılma sepet yap.
    Söylentiye takılma her kesin bildiği hisse zaten gitmez gibi sıradan tavsiyeler.
    Bana göre en önemli mevzu ;eğer pasta bakıyor iseniz diğer kısmı ne yapmış.(genellikle ky işleridir) satışta ise AL, alışta ise SAT
    TERS KORALASYON

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yok başkan seni tanıyorum eyv.

Ben aile arabası modelini aldım
    Fakir işi. Ucuz yollu ulaşım işte. Bence fiyatı da sürdürme maliyeti de son derece makul zaten dünyanın en hızlı satan arabası olmuş.
    Kusuruma bakma, kimvurduya gittin. Ecocularla kavgama Tesla ile geldin Fakir arabasi olur mu hic! Ama maksimum rahatsiz etmek icin onu derim!

Oteki yazdiklarin dogru. Lambocular da agliyor, 2035'te hepsi elektrik olacak arabalarin.

Peki keyfin yerinde mi, sarj isini kolay halledebiliyor musun?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Teslanın sipariş araçları çok manyak. Alt komple batarya. Tamamen özel üretim.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    9 aylık bilançolar bile, şirketlerin, geçen seneye göre, cirolarını, 4 kat, 5 kat artırdıklarının açık kanıtı.
    Bakıyorsun, miktarsal olarak artmamış.
    Parasal olarak artmış.
    Yani, uçak bileti alırken, domates alırken, konserve alırken, kıyafet alırken, otomobil alırken, benzin alırken, mazot alırken, elektrik tüketirken, su tüketirken, inşaat malzemesi alırken, her şeyde, vatandaşı köklemişler.

Vatandaşı kökleyen, şirketler değil, kökleme ortamını yaratanlardır.
    Bu paragöz yobazlardır.

Sayfa 978/1195 İlkİlk ... 47887892896897697797897998098810281078 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •