Sayfa 977/1195 İlkİlk ... 47787792796797597697797897998710271077 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Sn. mzffr ve nosfecagri paylasim icin tesekkurler.

Turkiye'nin oto sanayisi zaten gelismis bir sektor. VW de o yuzden Turkiye'de fabrika acmak isityordu.

Itirazlar daha cok politize edilmesinden dolayi bence, yoksa ulkeye katkisi olacak seye kim niye yok desin. Mesela bana birisi Tombul Kus'ta "Bu bizim sirketimiz, isine bak" demisti. Agzim acik kaldi.

Ayrica Kuzey Kore ABD'yi vuracak nukleer ICBM'ler test ediyor her 3 ayda bir. Ama mok icinde yasiyorlar 50 senedir. Bunlar gundemi degistirmek icin kullanilan seyler.

Canini seven piyasaya yeni cikmis bir araba modelini de ilk seneden almaz ayrica. Ferrari'nin bile airbagleri calismiyordu, frenleri durduk yerde bosaldi diye 15 senelik butun arabalari geri cagirdilar daha yeni.

3. İlk olarak kamuda kullanılması, elektrikli araçların yaygınlaşması içinde stratejik bir hareket. Tüm il, ilçe ve belde başkanlarına birer TOGG verilsin ki, biliriz gittiğimiz her yerde aracı şarj edecek bir istasyon var. İlk olarak onlar kullansın ki araç ithal etmesinler. Yerli araç tedarik sektörümüz tecrübelidir. Globale üretenlerde bizleriz. Hacim büyüdüğünde TOGG yerlilik oranları elbet artacaktır

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Gerçek üretilsin ve kamuda kullanılsın sıkıntı yok.

Yalnız sıkıntı yukarda arkadaşımın anlattığı olay.

Heliköpter gibi olmasın.

4. Ben Ferrari üretim tesisini de gördüm. Tasarımcıları ile tanıştım. Ben Ferrari almam açıkçası çok eski kafalılar o devir artık kapandı.

Kendime tesla aldım.

Ferrari ile aynı hızlanma değerlerine sahip! Aile aracı bir de bu!

Niye alayım ki Ferrari artık? Bitti bence hepsinin devri ayak uyduran kalacak uyduramayan elenecek.
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Canini seven piyasaya yeni cikmis bir araba modelini de ilk seneden almaz ayrica. Ferrari'nin bile airbagleri calismiyordu, frenleri durduk yerde bosaldi diye 15 senelik butun arabalari geri cagirdilar daha yeni.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    666 eko tayfa vites arttırmış...
    Yeşil diye diye incir dikecekler..
    En ust noktasi o Avustralyali bankaydi.

Daha yeni kavga ettim ekocularla. Televizyon aliorsun, volume kontrolu yok ortada, sadece +/- cikiyor AVR'a baglayinca. Bu yuzden Samsung muhendislerine "retard" dedim diye Samsungcu eko/PC'cilerin saldirisina ugradim. "retard" denmiyormus, "savant" deniyormus artik. Bizim orda dote dot deniyor dedim.

Herif biz iskence cekerken "normal bir insan gibi duyana kadar tuslara bas" deme curetini buluyor, ama bana bu iskenceyi cektirene retard dedik diye kiziyor.

Macro lensle simdilik boyle idare ettim Marantz'imda. Cok sicak, bakalim ne zaman pili patlayacak.

6. Bir daha, otistik savant mı de...
    Köpek koruyucu giy ama... .. Şu eğitimde giyilenlerden.
    Memento mori

Olay orda da bitmiyor. Televizyonda Brightness'i degistirmek icin tam 22 kere tiklamak gerekiyor. Ben bunu yapanlara retarded dedigim icin linc ediliyorum.

Picture Off. Tam 25 tik. Eline kumandayi aliyorsun, 25 kere kliklemen gerekiyor ekrani kapatmak icn. Bu televizyon butun gun background muzigi caliyor. "Ekranin acik kalip 850 watti yemesine hic gerek yok, 25 klige evde kimse basmaz, ama oteki televizyonlardaki gibi 2 tik olunca hepimiz yapyoruz" dedim... Orda biraz PC personalitisi ile eko personalitisi ic catismaya girdi. Muahahaha.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben Ferrari üretim tesisini de gördüm. Tasarımcıları ile tanıştım. Ben Ferrari almam açıkçası çok eski kafalılar o devir artık kapandı.

Kendime tesla aldım.

Ferrari ile aynı hızlanma değerlerine sahip! Aile aracı bir de bu!

Niye alayım ki Ferrari artık? Bitti bence hepsinin devri ayak uyduran kalacak uyduramayan elenecek.
    Muahahaha. Tesla fakir arabasi abim. Ferrari ile Lambo baska bir boyut. Al bak bakalim Elon Baba sana da dronela video yapacak mi Tesla aldigin zaman. Lambo yapiyor.

https://streamable.com/530o83

Sayfa 977/1195 İlkİlk ... 47787792796797597697797897998710271077 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •