Sayfa 979/997 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. geçen hafta küresel piyasalarda sanıyorum cuma günüydü, "bir kamu bankası kapıdan geçen her müşteriye belli bir miktar sınırı dahi olmaksızın 15.25 veriyor, bunu ben biliyorsam cemil ertem de bilir önce kamu bankaları faizi düşürsün" falan dedi konuklardan birisi. bu kamu bankasını bilen var mı halkbank ve ziraat değil

2. vakıf ne veriyor acaba?

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    2 yıllık tahvil 13.57 oldu 14.37mevduat karsiligi.yani bunun üstünde olmali mevduat.

3. VAKIF DA sıkıntı mı var arkadaşlar? iki farklı şubeyi ARADIM kimse telefona bakmıyor...garip...

4.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    geçen hafta küresel piyasalarda sanıyorum cuma günüydü, "bir kamu bankası kapıdan geçen her müşteriye belli bir miktar sınırı dahi olmaksızın 15.25 veriyor, bunu ben biliyorsam cemil ertem de bilir önce kamu bankaları faizi düşürsün" falan dedi konuklardan birisi. bu kamu bankasını bilen var mı halkbank ve ziraat değil
    VAKIFBANK olabilir mi?

5.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    fiba 14.35 veriyor 500k için...alternatif bono var diyor 15.20 mevduat eşleniği

ne dersiniz?
    aktif bono mevduat karşılığı 16,04. gecelik işlediği için istediğin zaman parayı çek.kısa vade tl mi burada tutuyorum. piyasada daha yüksek bir oran yok.

6.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    vakıf ne veriyor acaba?
    Vade farkı ve işlem maliyeti nedeniyle bu ortalama tutturulamaz.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    VAKIF DA sıkıntı mı var arkadaşlar? iki farklı şubeyi ARADIM kimse telefona bakmıyor...garip...
    bankaların çoğu telefona bakmaya özürlü, yarım saatte anca baktıklarını bilirim bazı şubelerde..!!

Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    şube müdürü bana diyor ki 1.3 milyon tl için 14.20 verdim diyor...size özel 14.35 diyor...yalan atıyor sanırım...paramı çekiyorum desem 14.50 derler mi acaba ? Yok gene vermiyoruz derlerse çekmek gerekir o zaman da nereye götüreceğimi bilmediğim için o aşamaya da getirmek istemiyorum...
    halkbdebn rakam vererek oran alın
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 979/997 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •