Sayfa 98/943 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Kabine toplantısından sonra kaybettiğimiz eşşeği bulmuş gibi olur muyuz?

Abdülkadir önden haber vermiş.

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...a-var-41924193

"...DUYGUSALLIĞA YER YOK

Batı dünyası için her şeyi söyleyebiliriz. Ama netice itibarıyla Osman Kavala üzerinden 10 ülkeyle ilişkilerimizi koparmak kime zarar verir? Soğukkanlı olup büyük devletlere yakışan bir tavırla hareket etmemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ortaya koyduğu tepkiyle bu 10 ülkeye anladığı dilden konuştu. İktidarı ve muhalefetiyle Türkiye tavrını ortaya koydu. Ancak bundan sonrası serinkanlılıkla hareket etme zamanı.

BİR İHTİMAL DAHA VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ın 10 büyükelçinin istenmeyen adam ilan edilip sınır dışı edilmesiyle ilgili konuşmasından sonra mekanizmanın hemen işlemeye başlamaması yararlı oldu. Çünkü bir ihtimal daha var. Hatta bir ihtimal değil, birçok seçenek var. Şimdi diplomasiye şans verme zamanı."
    Herkes biliyor ki 10 büyükelçiyi göndermek öyle kolay bir iş değil. Elbette ki karşılığında ABD fena misilleme yapacak. Hele ki elebaşı olarak diğer ülkeleri de organize etmişken. Reis bilerek hem G20 zirvesine hem de seçime kriz ile girmek isteyebilir. Seçimde Eyy Kemal yerine meydanlar da Eyyy Amerika ifadelerini duyabiliriz. Vatan millet sakarya edebiyatı her zaman iş yapar bu memlekette. Ve çok güzel bir fırsat yakalanmış durum da. Kullanırlar mı onu zaman gösterecek..

günaydın tl ile hesap yapıp viop yükseldi diye para kazandığını sanan viopun güzel insanları...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    günaydın tl ile hesap yapıp viop yükseldi diye para kazandığını sanan viopun güzel insanları...
    gunaydın abi bu nedir yauf şortta kalmadın işallah???bu dolara 1000 puan eksi...peh

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Kardeşim düşüncene saygı duymakla beraber eğer endeks kontratını kaldıraçlı (min. 2 kaldıraç) longlarsa birisi hem TL hemde USD bazında para kazanır.

bu akapee denilen ilkel zihniyetli parti her gün suriyenin içişlerine karşıyor mesela.. sonra gelmiş yabancılar karışınca ağlıyor.. kafasına göre tutukluluk halinin devamını sağlıyor insanlarda, bir suçları varsa hızlı biçimde yargılarsın.. ama bunlar yargılamıyor tutukluluk hali üzerinden devam ediyorlar..

diğer bir nokta.. abd darbeyi yaptı dediler, ama abd büyükelçisini "persona non grata" ilan ettiler mi ? ben hatırlamıyorum öyle bir şey.. o suçlama bugün büyükelçilerin yaptıklarından bin kat daha ciddi bir şey.. ama demek ki sıkmamış, ilan edememişler.. hatta sonra gidip "dostum trump" güzellemesi bile yaptılar.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. İçişlerine karışma vs yok. AİHM anlaşmasına imza atmışsın, adamı 4 senedir doğru düzgün yargılamadan, kanıt göstermeden tutuyorsun. Bu imza attığın anlaşma bunu engellemek için var. Adam da sana verdiğin taahhütü hatırlatıyor.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

7.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    İçişlerine karışma vs yok. AİHM anlaşmasına imza atmışsın, adamı 4 senedir doğru düzgün yargılamadan, kanıt göstermeden tutuyorsun. Bu imza attığın anlaşma bunu engellemek için var. Adam da sana verdiğin taahhütü hatırlatıyor.
    aynı şey calibranın başına gelse eyrobası amrikası ayağa kalkıp calibraya haksızlık bu der miydi??

gözünüzü sevem bu adamı bu kadar masum göstermeyin..

ben adamı hiç tanımıyorum yalan diil bir gram hakkında bilgim yok.
    ama nasıl oluyor da bu kadar devlet bu adamın hakkını hugugunu bu kadar yakın takip ediyor ben anlamadım.
    sen annadın mı?

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    aynı şey calibranın başına gelse eyrobası amrikası ayağa kalkıp calibraya haksızlık bu der miydi??

gözünüzü sevem bu adamı bu kadar masum göstermeyin..

ben adamı hiç tanımıyorum yalan diil bir gram hakkında bilgim yok.
    ama nasıl oluyor da bu kadar devlet bu adamın hakkını hugugunu bu kadar yakın takip ediyor ben anlamadım.
    sen annadın mı?
    20 sene önce mr erdoğan siyasi yasaklıyken durmadan büyükelçiler tarafından ziyaret ediliyordu, SONSUZ destek alıyordu onlardan , Türk devletine ise yasalara saygılı olması tembihleniyordu.. hatta mr erdoğan ın defalarca soros ile bile görüşmüşlüğü var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 98/943 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •