Sayfa 98/713 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 5701 madde; 777 - 784 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Şimdi bir şey düşündüm esasen, bu bir acemilik mi, yoksa gerçekten bir korkutma mı ki bundan şimdi kimse hoşlanmadı Ümit Özdağ'a sempatisi olmayanları bile karşı tarafta topladı.

Bunun yapılmasından en çok yarar görecek kişi Ümit Özdağ olacak , o zaman bu planlı ise Ümit Özdağ kimden daha çok oy alacaksa bu iş ona zarar verdi. Gibi gibi .

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Konu dışı ancak bir şey sormak istiyorum.

Sıfır 4 lastiği orijinal bayiiden jant ile satın aldığınızda balanslı olarak mı gelir?

Yoksa takınca yaptırmak mı gerekir.

Bir de yeni lastiklerin belli bir km den sonra balans ayarı yapılması daha sağlıklıdır deniliyor bazı kaynaklarca.

Bu doğru mu?
    Tabii ki jant üzerinde yapılır, zira jantta eğilmeler ve deformasyon olabilir. Balans bunları da düzelecek şekilde olmalı lastik kendi başına balanslı olamaz zaten.

Ben katılmıyorum lastik takılınca balans yapılmalı. Eskiden öyle yaparlardı tak bir hafta dolaş gel diye eskiden aletler daha az hassastı bütün yollar delik deşikti balans çabuk bozuluyordu falan filan.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Konu dışı ancak bir şey sormak istiyorum.

Sıfır 4 lastiği orijinal bayiiden jant ile satın aldığınızda balanslı olarak mı gelir?

Yoksa takınca yaptırmak mı gerekir.

Bir de yeni lastiklerin belli bir km den sonra balans ayarı yapılması daha sağlıklıdır deniliyor bazı kaynaklarca.

Bu doğru mu?
    Balanslı olduğundan emin değilseniz yaptırın, balans işlemi araç üstünde yapılmaz, yüksek devirli bir alet üzerinde ağırlık dengesizliği karşıt ağırlıkla dengelenir.

Çok titiz biriyseniz 2. balans yaptırılır, lastikte dengesizlikler oluşabilir diye, ben gerekli görmüyorum F1 aracı değilse.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. örneğin narin cinayetinde istanbul başsavcısının soruşturma yürütmesi ne kadar yasal ise
    antalyadaki mitingteki konuşmanın hem de başsavcılık tarafından yürütülmesi hukukun iflasıdır..

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Balanslı olduğundan emin değilseniz yaptırın, balans işlemi araç üstünde yapılmaz, yüksek devirli bir alet üzerinde ağırlık dengesizliği karşıt ağırlıkla dengelenir.

Çok titiz biriyseniz 2. balans yaptırılır, lastikte dengesizlikler oluşabilir diye, ben gerekli görmüyorum F1 aracı değilse.

Haaa.
    Eskiden hep araç üstünde yapılırdı şu meşhur motosiklet vari araçla

Benim jantların içi lastiğin değdiği yerler siyah olmuş ayda 1 hava basıyordum bir uzman lastikçi ye sordum adam jantı söktü kazıdı içten lastiği tekrar taktı balans yaptı ve mis oldu. Bu yaşımda yeni bi şey öğrendim. Lastikler patlak zannetmiştim.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Eskiden hep araç üstünde yapılırdı şu meşhur motosiklet vari araçla
    Lastik sökmemek için kullanılırdı, ben pek sıcak bakmam o alete.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Lastik sökmemek için kullanılırdı, ben pek sıcak bakmam o alete.
    Haklısınız zaten pek kalmadı, gördüğüm..

Bir şey daha gerekse burası zeytin, peynir topiği ama şunu da yazayım, yol bozukluğundan balanstan ziyade rot ayarları bozulurdu eskiden, o nedenle rot/balans ayarı denir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 98/713 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •