Sayfa 980/2404 İlkİlk ... 4808809309709789799809819829901030108014801980 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Bu sebeple tavsiyem zenci hatunlardan uzak durun ....moral bozucu oolm ya ..değmez yaneeee

Çekik gözler iyidir ..kralsın oolm onların gözünde ... hem onlarınki gözleri gibi horizontal ...zuhahhahahaaha
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    lice___istanbul
    Gönderi
    3,908
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu sebeple tavsiyem zenci hatunlardan uzak durun ....moral bozucu oolm ya ..değmez yaneeee

Çekik gözler iyidir ..kralsın oolm onların gözünde ... hem onlarınki gözleri gibi horizontal ...zuhahhahahaaha
    dayı zenciler çok seviyor beni çekikler almıyor eve beni haberin olsun plaka 21 allah vergisi napalım
    ____________V_K____________

3. oh pardon bi kere daha mhaçup olduğum var ...Almanyada bir golf turnuvasında Alman bayan voleybol takımında oynuyan bir voleybolcu hatun ile tanıştırdılar ki ..sayfalarca sürer hadise ...üstün ırk tanımının ne olduğunu o 3 günde anladım

Yeni evli çift balayına giderler ..3. günün sonunda hotelin resturanta çıkarlar ..garson gelip her birine menu uzatır ..taze gelin menuyu eliyle ters çevirir ve eşine ; sen benim ne istediğimi bilirsin der...adam da ..evet ,ne istediğini çok iyi biliyorum da ..arada bir bi de yemek yememiz lazım ..der.

zuhahahahahahahaahaaa
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by VEDAT Yazıyı Oku
    dayı zenciler çok seviyor beni çekikler almıyor eve beni haberin olsun plaka 21 allah vergisi napalım
    Ben ,zenci hatunları kastetmiştim ..erkeklerini değil

Bu Sosyal İmkanlar Bizde Olsa

21.li bir yumuşak ile 16'li bir yumuşak E-5'te musteri beklerken sohbete baslamislar.
    16'lıi;
    - 'Sizin orda yumuşaklık zor olmali herhalde' demis.

21'li, 'Valla geliiler once dayagi atiiler, sonrada alip daga goturup yapacaklarini yapiiler tekrar dayak atip orda birakiiler.

16 lii;
    - 'Bu dehset verici bir sey canim' demis.

21 li, 'Peki 16'da nasil bu is'?

16 li;
    - 'Once telefon acarlar, kabul edersek gelip
    arabayla alirlar once hamama gidilir, guzel kokular surunur, oradan restoranta, sonra bara, oradan da otele, isimiz bittikten sonra da evimize birakirlar'.

21'li dayanamaz;

- 'Bu sosyal imkanlar 21'de olsa 21'in alayi yumuşak olur'!

zuhahahhahaahahaaaaaa
    Hayat hoş gerisi boş

5. real time online ..yani gerçek zamanlı çevrim içi ..işini elimden geldiğince oturtacağım bu alemde ....

IVIR ZIVIR yazan olmıyacaktır...neyse o ...

Tüm dostlarıma huzurlu bir gece ve şimdiden iyi seanslar diliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=DiYFf25rpBA
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bu sebeple tavsiyem zenci hatunlardan uzak durun ....moral bozucu oolm ya ..değmez yaneeee

Vallaha mı
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

7. Geyiğin gözüne vurulmuş maşallah
    Huzurlu geceler hepiniz rüyanızda güzel bir manken görün inşallah... Mert abim sen de inşallah o zenciyi görürsün...
    Yanlış anlama intik filmini izlersiniz belki... Zuhahhaaa
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

8. günaydın bolkazançlar....
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Sayfa 980/2404 İlkİlk ... 4808809309709789799809819829901030108014801980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •