Sayfa 980/1004 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dikkatli ol, gerdirip kademelere mal bekliyor mal gelince 800 - 900 - 1000 kontratı tek kalemde çiziyor. Tabi kendi malı olabilir fake olabilir, izleyelim anlaşılır niyeti.
    tabii ki herşeyi deneyecekler beni terse getirmek için
    söyle onlara ellerinden geleni ardına komasınlar
    algolarını başlarına geçiririm, robotları sırp sındığı
    korkmuyorum yapay zekalarından
    non-farm datasına kadar bekleycekmiş de onlara

(en kötü can havliyle 1662-1663 keserim kolu (ama bunu söyleme sakın))

not artırımı ihtimali var mı yakın zamanda....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    not artırımı ihtimali var mı yakın zamanda....
    Olur olmaz bilmiyorum ama 19 Subat Fitch degerlendirmesi var
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

4.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Para kolay kazanılmıyor
    bilmedigin bir işe girersen batarsın

burda niçeleri battı gitti
    git paranı faize koy tarla al ev al ne deyim sana ailenin parasını buralara yatırma ha diyorsanki ben bu işe girecem önce bir sanal oyna şöyle bir 6 ay nasıl battıgını enazından sanal yaşa ytd
     Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    cümleten günaydın.

arkadaş kimse bu işi anadan doğma bilmiyordu, sonradan öğrendi.. gel sende gel ama böyle körü körüne gelinmez. öyle borsadaki uçacak kaçacak lafları ile olacak iş değildir. yoksa paranı hiç edersin gider, aracı kurumların tavsiyesi ile falan olacak iş de değil. önce kendini geliştir, teknik analizi iyice öğren ama gerçekten iyice öğren, en az 3-5 ay dersine çalış, sonra sanal hesap aç orada işlem yap kendini test et, başarı oranın yüksek olur ise sonra gerçek işlemlere başla. aksi halde batarsın. borsa dünyasında fırsatlar asla bitmez, onun için acele edip kendini geliştirmeden asla giriş yapma. ben bu işi kitap okuyarak videolar izleyerek haberler dinleyerek, alem içerisinde beni batırmayacak miktardaki paralarla işlemler yaparak öğrendim. azim varsa kendine güveniyorsan olmayacak iş değildir.

genelde herkes borsayı viop'u kötüler, ama bu dünyada yok olan kişilerin büyük bir bölümü ya bilgisizlikten ya da kazandıkça daha çok kazanma hırsından yok olur. o bilgisizlik ve hırs zaten insana yanlış işlem yaptıran en büyük etkidir bunu unutma. bu alemde haddini hududunu bileceksin, yani öyle beleşe para dağıtılmıyor, karşındaki işlem yapanlar senin paranı almak istiyor, sende ona göre aksiyon alacaksın. bu da bu şekilde bilgisizlik ile olmaz.

en başta sorman gerekenler
    1-viop nedir? 2-hangi kontratlar var ve vadeleri nedir? 3-kontratlarda ne kadar miktar satın alıyorum? mesela 1 pay vadeli kontratı kaç pay hissedir? 4-teminat nedir? 5-teminat yönetimi nasıl olmalıdır? öyle 10 bin param var tamamını basayım demeyle olmuyor. 6-kontratların kaldıraç oranları ne kadar?

internette bu sorularının cevabını mutlaka bulursun.
    Abi bende söyledim kendisine sanal oynaması için yoksa parasını hiç eder diye söyledim
    ben bu işin içinde 22 yıldan beri varım var olmama ragmen viop hiç oynamadım zamanında ihlas holdinge takıldım yıllarca bekletti garan aldım saattım şuanda hiç bir sennette degilim sadece viop pay vadeli faizinde tutuyorum mevduattımı carşambamıydı galibe bir alım iştahı geldi piyasalara prokurumu aradım danışmanımı hayırdır bir gelişmemi var diye sordum piyasa iyimser ondan gidiyor dedi ve bana isterseniz pay vadeliden faizden vaz gecin altın gümüş gram altın alalım size diye söyledi bende kendisine bilmedigim hiç bir şeye yatırım yapmam dedim pay vadeli faizde dursun dedim
    Anlatmak istegim şey şu bu işlerin içerisinde olmuyan biri olsam tatırım danışmanına göre hareket etsem kol gibi altında gümüşte ertesi gün zarar yazardım onun için yok yatırım danışmanı şöyle dedi öyle yapalım gibi bir hayat yok ytd

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    tabii ki herşeyi deneyecekler beni terse getirmek için
    söyle onlara ellerinden geleni ardına komasınlar
    algolarını başlarına geçiririm, robotları sırp sındığı
    korkmuyorum yapay zekalarından
    non-farm datasına kadar bekleycekmiş de onlara

(en kötü can havliyle 1662-1663 keserim kolu (ama bunu söyleme sakın))
    "It is pleasant, when the sea is high and the winds are dashing the waves about, to watch from the shores the struggles of another."
    - Livy

Bol kazançlar başkan ben kenarıdayım.

6. JAS,

Buralardaysan DOW a dikkat et , saatlik 31.200 üzeri barlarda 31.900 hedefli formasyon mevcut.

7. 90 kapanıp reversledim...

+10 cepte.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    JAS,

Buralardaysan DOW a dikkat et , saatlik 31.200 üzeri barlarda 31.900 hedefli formasyon mevcut.
    Çok teşekkürler uyarı için. İzliyorum. FDow'da 31325- 31100-31400 gibi bir durum var mı ona bakıyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 980/1004 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •