Sayfa 980/1001 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,833 - 7,840 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Üç beş aydır 10 tane kağıdın açılış ve kapanış sürekli takip ediyorum. Dün biri 70 kuruş net yukardan kapattı. Bugün biri %6 eksi kapattı. Özellikle artıysa eksi eksiyse artı kapatıyor seans sonunda. Çoğunlukla bir kademe altına yada üstüne yazarak alıp satıyorum
    adresi ver misafir olalım..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Alıntı Originally Posted by SpotcuKenan Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlık fezlekesi meclise geldi malum. Geceye ve haftasonuna pozisyonla girmek pek akıl karı değil gibi artık. Bugün yarın sonuçlanacak değil ama bir gece yarısı operasyonu ağbalın gidişi gibi duman eder, sonuçta ana muhalefet lideri. Hatta bugünkü coşkuyu normal şartlar altında söndürecek bir olaydı ama piyasa oralı olmadı.
    Kurtuluşu ikinci bir gezi parkında aramak istiyorlarsa tutuklarlar... İktidar da kalmak için deneyecekleri yollar belli... Ve bu yollardan biri yada bir kaçını geçmişte olduğu gibi denemekten çekinmeyeceklerdir...

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Reis bunu öğreninceye kadar az Üzüldük

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bunların bazısında 200 lot bazısinds 1000 lot çalışır çok aldın mı miktar aşağı olur

5.  Alıntı Originally Posted by SpotcuKenan Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlık fezlekesi meclise geldi malum. Geceye ve haftasonuna pozisyonla girmek pek akıl karı değil gibi artık. Bugün yarın sonuçlanacak değil ama bir gece yarısı operasyonu ağbalın gidişi gibi duman eder, sonuçta ana muhalefet lideri. Hatta bugünkü coşkuyu normal şartlar altında söndürecek bir olaydı ama piyasa oralı olmadı.
    RTE Kılıçdaroğlunu ister bakma adaylığını açıklasin ana avrat sovse bir şey olmaz.

6. Robot ile ilgili o küçük kağıtlarda. Diyelim ki 500 lot aldınız pasife de 500 yazdınız. O pasife verir geriye doğru 10 tane 500 aldınız. Siz satincaya kadar basıyor. Devre bile kestirir. Çoğu der aldım düştü sattım yükseldi.

7. Pala cetonları her gün masadan kaldırıyor...
    Dün 21000 bu gün 9400...
    500 bin altına indi...
    Bu alalacele hareketlerle ne yapmak istemekte..
    Bu hızla nereye varmak istemektedir...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Bence sabit kalacak faizler. Sonra dolar gevşeyecek ve abiler dolar toplayacak, sonra halkbank ve ardında faiz indirimleriyle yokarı tekrar

Sayfa 980/1001 İlkİlk ... 480880930970978979980981982990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •