Sayfa 981/997 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. BDDK/Akben: (Mevduat faizlerine tavan getirilmesi) Öyle bir çalışma şu anda yok

*Şu anda yokmuş*
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    haha,ben o parayı dolar almak için tutuyorum. yani ikimizin amacı aynı değil. ben işimi bilirim sen kafanı yorma.
    Kafayı çok yoruyorum- yorma - olur mu hiç. Ne de olsa forumdaşız Bu sıra benim algılar kapalı galiba ; senin dolar almak için tutuğun para risk grubuna dahil olmuyor mu ? Banka ile - Bak kardeş ben bu paraya dolar alacam, sakın ha benim parayı iç etme, diğerlerine istediğini yapabilirsin - diye bir anlaşma mı yaptın ?

Sonuçta senin 10 TL. ile Mehmet abinin 20 TL. si arasında banka seçim mi yapacak ? Haaaa şunu söylersen eyvallah ; -Kardeş altı üstü 80 papel, batarsa batsın, kökü bende felan- gibi. O zaman daha rahat anlarım.

Ama sonuçta sen işini bilirsin. AKTİF durumdasın.

3.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    powerpc benim aktifle ilgili yazılarıma "aktifle işim olmaz" diye cevap verirken benden çok daha aktifin reklamını yapıyor olması bence yatırımcı psikolojisini gösterir nitelikte. paranın yandaşı vb si olmaz.
    benim olayımı burada kimse anlayamıyor. Ben dolar anaparamı orada TUTMUYORUM. kısa vadeli dolar alacak parayı orada tutuyorum. dolarımı aktife kesinlikle yatırmam. Bu kavramları birbirine karıştırıp beni aktif hayranı yapmanız yanlış. çünkü doğru değil.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Kafayı çok yoruyorum- yorma - olur mu hiç. Ne de olsa forumdaşız Bu sıra benim algılar kapalı galiba ; senin dolar almak için tutuğun para risk grubuna dahil olmuyor mu ? Banka ile - Bak kardeş ben bu paraya dolar alacam, sakın ha benim parayı iç etme, diğerlerine istediğini yapabilirsin - diye bir anlaşma mı yaptın ?

Sonuçta senin 10 TL. ile Mehmet abinin 20 TL. si arasında banka seçim mi yapacak ? Haaaa şunu söylersen eyvallah ; -Kardeş altı üstü 80 papel, batarsa batsın, kökü bende felan- gibi. O zaman daha rahat anlarım.

Ama sonuçta sen işini bilirsin. AKTİF durumdasın.
    80 k TL yeri gelir benim 1 haftalık gelirim olur. risk olduğunun farkındayım bunun bilerek para yatırdım. kimseye zorla aktife para yatır demiyorum ama bankanın kurduğu kolay düzenide takdir ediyorum. adam gecelik en yüksek faizi veriyor ne yapayım yerin dibinemi sokayım

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    BDDK/Akben: (Mevduat faizlerine tavan getirilmesi) Öyle bir çalışma şu anda yok

*Şu anda yokmuş*
    su sele dönüştüğünde tavanı falan pek takmaz önüne çıkanı alır götürür

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    su sele dönüştüğünde tavanı falan pek takmaz önüne çıkanı alır götürür
    Zaten mevduatın üst sınırını az ya da çok tcmb belirliyor şu anda. Yani mevduat faizleri zaten kontrollü bir limite sahip.

Böyle bir sistem kurup tcmb ile bilek güreşi mi yapacaklar.

Haaa yapmayacaklarsa eh zaten tcmb orada üst limiti belirliyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Zaten mevduatın üst sınırını az ya da çok tcmb belirliyor şu anda. Yani mevduat faizleri zaten kontrollü bir limite sahip.

Böyle bir sistem kurup tcmb ile bilek güreşi mi yapacaklar.

Haaa yapmayacaklarsa eh zaten tcmb orada üst limiti belirliyor.
    çok güzel açıkladın üstad ! bence pencereden bakmaya devam edilmeli tavan işi masraflı olur

tavan getirildi dendiği anda grafikte dolar ekranın ustunu kırıp uzaya gider

Sayfa 981/997 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •