Memed Abey
uzun zamandir vop yapmiyoruz zaten .
simdi surdan short acsak %15 yukari goturur
long acsak %15 asagiya basar
en son shortu 2000 civarlarinda acmistim herhalde yukari ne kadar goturur stopa gerek yok derken saglam zarar yazmisti 40 yada 60 kontratti yanlis hatirlamiyorsam
hem viopdan gecirmisti hem teminat icin dolar bozdurmustuk genis olsun diye birde ondan gecirdi 
En son gene short acip kapatmistim kapatirken 1 kontrat fazla long yazmisim 1 gun sonra bear abi aradi 1 kontrat long kalmisi dedi hemen kapattim kapatmasam o bile guzel kar yazacakmis sanirim 3100 felandi endeks
Kendi adima soyluyorum suan yapacak oldugum en son sey endeks ve hisse vadeliler
11. ay basinda Bosa tl cikicak vadelilerde faiz yuksek olursa 3 ay arbitraj icin kullanirim
spot en guzeli asagi basarsa uzun vadeci oluruz hisselerde [ dolar bazinda 3 ude zarar ettirmez orta vadede ]
3 hisse vardi elimde sen geldigin icin 1 tanesini bosalttik
Namina yakisir sekilde tepeyi isaretlersen alttan geri yerine koyariz isaretleyemez isen ustten koyariz 

Originally Posted by
ArcModerna
Kulpcu abey
Eğer market yukarı gitmeye başlayıp tepeyi geçerse dalga bitmemiştir dayı tepe tepe degildir.
Görüldüğü üzere bu işler iş değil...
Şimdi evvelki gün cizdiyim girafikte görüldüğü üzere bugün market terse dinebilirdi ve öyle oldu olmayabilirdi.
Tepe geçene kadar tepe. Ne kadar karışık değil mi ? Evet atomu parcaliyiig
VOB yapmayın herseyinizi kaybedip borçlu kalırsınız
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri