Sayfa 983/1002 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,857 - 7,864 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    Yolda 45 dk önce gördüm dolar 7.60 üzerine çıkmıştı.
    Eve geldim 7.53 testere çok dişli.
    Bizimkiler çıksın diye uğraşıyor, Amerikalılar düşsün diye... Bir terslik var ama, hayırlısı
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

1647 alt / üst devam ediyor; 166x tepe geçilemedi, sıkışma alanı sarı oklar yönünde ilerlemeye devam ediyor,...max sıkışma alanı 18 gün daha
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

1647 alt / üst devam ediyor; 166x tepe geçilemedi, sıkışma alanı sarı oklar yönünde ilerlemeye devam ediyor,...max sıkışma alanı 17 gün daha

sıkışma alanı aşağı yönde kırıldı,..2 nolu bölge tekrar üçgen içine girilene kadar düşüş yönünde takip edilmeli,
    ytd
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3.  Alıntı Originally Posted by Evren Yazıyı Oku
    Bizimkiler çıksın diye uğraşıyor, Amerikalılar düşsün diye... Bir terslik var ama, hayırlısı
    Bence Ali Koç long,Biden Short

4.  Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    Bence Ali Koç long,Biden Short
    Bahçeli olmasın o? Neyse, çok girmeyelim o konuya))))))
    Dolar salmıyor yaw. Ah ah, Hdp muhabbeti olmasa şimdi ne güzeldi....

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

1647 alt / üst devam ediyor; 166x tepe geçilemedi, sıkışma alanı sarı oklar yönünde ilerlemeye devam ediyor,...max sıkışma alanı 18 gün daha
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

14 simulasyonda dirençlerde gelinen nokta ve değerler, bir üstte bir süredir tekrarladığım değerler olan 1668.x ile tepeye, 1648 ile 1647 alt/üste artık dayanmış durumda, yani sahte tepe olan 1738.5 değeri 1668.x ile gerçek tepeye düşümüş durumda,

bu şu demek bir süredir yatay ve sıkışan piyasanın bu günden yarına fazla günü kalmadı, hareket gelecek

hareket geldi

Bloomberg Viopu göstermiyo resmen ,tüylerim diken diken oldu akşam akşam...

7. bu gün hedepe kapatma davasının startı verildi, vatana millete hayırlı olsun, yarın ise MB faiz kararı var biliyorum, buda hareket yapacaktır,

yukarıda söylediğim üzere üçgen içine tekrar girilene kadar, üçgen dışında kaşan ''2 nolu'' bölge satış yönünde(düşüş) takip edilmeli,..

kendim ileriye dönük c>1813.9, short, long hedefimi korumaktayım ancak şuanki reel durum satış yönündedir
    Son düzenleme : indregandi; 17-03-2021 saat: 21:57.

Atı alan Üsküdar da, yarın mb den sonra Üsküdar'ı da geçer...

Sayfa 983/1002 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •