Sayfa 983/1003 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 7,857 - 7,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu ülke üç şeyi yaptığında düzlüğe çıkabilir. Bunlar rant vergisi, nereden buldun yasası ve kayıtdışı kazanç ve çalışma bunları yaptığında kriz bitmiştir.
    Ülkede eğitim sistemi çökmüş.!!
    Kalite yerlerde sürünüyor.!!
    İş gücüne kadınların .!!
    katılım oranına bak.!!
    Ürettiginden fazla tüketen.!!
    Katma değer üretecek.!!
    Ar-Ge si olmayan.!!
    Sürekli medya tarafından..!!
    Yalan dolanla.!!
    Beyni yıkanan.!!!
    Dolaylı vergilerle soyulan.!!

Beyaz yakalılar sürekli dışarıya kaçarken.!!
    Moloz Suriyeli Afganlar.!!!
    Para karşılığında vatandaşlık satılan.!!
    Tarikatlarla uyutulan.!!
    Zehirlenen toplum.!!
    Daha neler neler.!!!
    Ülke hızla kaosa gidiyor.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Tanesi 11.500 TL’den biraz Ata altın ekledim.
    Kendime notlar

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Biz de kurumsal diye kendini tanıtan İzmir deki bir Remax acentasında öyle yaptık. Adi emlakçı Kiracıya tahliye tarihini sözleşme öncesine yazdırmış. Biz başka kentte olduğumuzdan ona güvendik. Ben ihtiyaçtan tahliye davası öncesi neden bunu böyle yaptın dediğimde dikkatimizden kaçmış gibi bir cevap verdi.

Emlakçılar için para için yapmayacakları yok şeklindeki söylenenlerin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

Şimdi ilk dava günü 9 ay sonraya verildi.

Altında en lüx araba olan ve ev almayıp parayı başka işlerde çalıştıran kiracı da piyasanın 5 de 1 kira parası ile eve çöktü.

AKP de, CHP de bu gibi emek HIRSIZLARI için mecliste yüzde 25 e evet oyu veriyor.

Bundan sonra beni kimse BU DÜZENDE birilerine oy vermek için ikna edemez.
    lüks arabası 😈

Hep 7,5 lira. Geçen yılki parayla hesapladığınız zaman bu enflasyonla zaten direkt bizim buğdaylarımız 3 liraya falan geliyor. TMO yeni bir adet daha çıkarttı, ‘kasalı arabaları yıkmıyoruz’ diye. Benim kamyonum var. Ben nakliyemi ödeyeceğim. Müteahhitte vermiş 70 liraya ton yıkımını, işçiye müteahhit 14 liradan ödüyor. İşçi haklı olarak bizim buğdaylarımızı yıkmıyor. Memlekette araba yok, bu insanların rezilliği böyle üç gün, dört gün sırada yatıyor. Herkes Sırçalı köşklerde oturuyor. Milletin efendisi çiftçi derlerdi de, milletin biz efendisi falan değiliz. Dışarıdaki köpekten bir farkımız yok.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/t...bu-696292h.htm

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Benzinciler mutlu. Salı gecesine randevu vermiş pompacılar. Süre belli değil performansa bağlı.
    Gene mi pompalayacqkşar
    Gerçi beni etkileyen bir şey yok
    Ben her defasında 750 tl lik alıyorum.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Gene mi pompalayacqkşar
    Gerçi beni etkileyen bir şey yok
    Ben her defasında 750 tl lik alıyorum.
    Bu kez benzine pompa varmış.
    Ahanda detayı.

Döviz kurlarındaki dalgalanma ve Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle benzin ve motorin fiyatları sürekli değişiyor. Motorine yapılan zammın ardından, benzin fiyatlarına da 1,30-1,55 TL arasında bir zam bekleniyor.

7.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Konutunu satan herkes borsacı oldu son 3 aydır. Konuttan çıkan para borsaya girdi. Borsanın da gidişatı çok kötü. Tekrar 1.5 dolara düşecek endeks. Bizim 3 dolar değerinde bir ekonomimiz yok henüz.

FED dolara dolar kemiksiz löp et 30 yıllık %5 faiz veriyor. Sıfır risk. Akıllı yatırımcılar buraya gidiyor bu sebeple ABD borsası düşmeye başladı. FED faiz indirmezse bu getiri daha da cazip hale gelirse dünyadaki doların çoğu yuvasına geri döner ve her türlü alternatif yatırım ev konut borsa tokat yer.

Henüz bizim andaval minik yatırımcılar FED in 30 yıllık faizinin yıllık net %5 getiri verdiğini farketmedi. %6 -%7 getiri verirse ebesini öper piyasaların.

https://www.cnbc.com/quotes/US30Y
    Şimdiye kadar dönmeyen dolar daha da dönmez evine. 6 aydır ABD borsaları yükseliyor. 6 ay önce de yüzde 1 değildi faiz.

30 yıllıklar öyle bankadaki gibi yıllık %5 net faiz nakit hesaba yatıyor muymuş? Bizi aydınlatırsanız sevinirim.

Bu gün bizim pazardan fiyatlar;

Bamya 100
    ayşe kadın 60-90

yeşil nektarin 60
    domates 20-30 pembesi 35

Dolmalık biber 25-30

Neyse bu hafta dayanamadım yeşil fasulyemi aldım a.q Parayı mezaramı götüreceğiz

Sayfa 983/1003 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •