Sayfa 984/999 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Senin 10 da 1 rakami bende olsaiydi bankalari beklemek yerine parami calistirip kac yil sonra banka acardim kendim ve o zaman yuksek faizler vererdim yazik millete
    Tefecilik raconuma ters

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Uzun zamandır 20.51 alan bile olmadı Sn.Selka.
    Teşekkürler... Şu şartlarda en düşük 21 olmalı idi...

Banka mevduat faizlerinin TCMB faizleri ile pararlellik olması gerekmiyor. Sonuçta her bankanın kredi/mevduat makas aralığı değişiktir.. Bu açığı ya yurtdışından yada yurtiçinden kapatmak ister...

O sebeble mevduata doymuş bir banka olan AKBNK düşük fazi verirken, deli gibi kredi dağıtıp az mevduatı olan özel bankalar dışarıdan pahalı kredi almak yerine içerideki mevduatçıya bir yada iki puan fazla faiz vermeyi tercih edebiliyor...

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 22 oran alan var mı?
    Ben aliyorum gunluk hemde...

4.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Tefecilik raconuma ters

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Evet cok ters

5.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Teşekkürler... Şu şartlarda en düşük 21 olmalı idi...

Banka mevduat faizlerinin TCMB faizleri ile pararlellik olması gerekmiyor. Sonuçta her bankanın kredi/mevduat makas aralığı değişiktir.. Bu açığı ya yurtdışından yada yurtiçinden kapatmak ister...

O sebeble mevduata doymuş bir banka olan AKBNK düşük fazi verirken, deli gibi kredi dağıtıp az mevduatı olan özel bankalar dışarıdan pahalı kredi almak yerine içerideki mevduatçıya bir yada iki puan fazla faiz vermeyi tercih edebiliyor...
    Şu an ilginç bir dönem yaşıyoruz. Küçük banka ile büyük bankalar arasında faiz anlamında uçurum yok. 20.5 oranını İşbank, Akbank, Garanti gibi büyük ölçekli bankadanda alabiliyorsunuz., Burgan , Fiba, Alternatif gibi küçük ölçekli bankalarda aynı oranı veriyor. Çok nadir 20.5 üstü oran paylaşıldı Şubat başından beri.

6. Bende 21.5 fiba dan ciktim fiba fil fon aldim getirisi daha yuksek

Sent from my HUAWEI KII-L21 using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    26 orani tpp dedigin takasbsnk para piyasasimi
    Repomu yspiliyor hedsp nerde aciliyor
    Biraz bilgi versen is yat bugun repo 23.49
    Sizin oran daha iyi
    benimde 24.25
    kafalarina gore takiliyorlar.bugun tpp'de 25.60 alti oran yoktu.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Şu an ilginç bir dönem yaşıyoruz. Küçük banka ile büyük bankalar arasında faiz anlamında uçurum yok. 20.5 oranını İşbank, Akbank, Garanti gibi büyük ölçekli bankadanda alabiliyorsunuz., Burgan , Fiba, Alternatif gibi küçük ölçekli bankalarda aynı oranı veriyor. Çok nadir 20.5 üstü oran paylaşıldı Şubat başından beri.
    katılıyorum eskiden büyük küçük arasında 2 puan fark rahat olurdu şimdi öyle bir durum yok maksimum 0.50 puan oynuyor

Sayfa 984/999 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •