Sayfa 984/1000 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Yarın düzeltme olmaz neden derseniz bugün ppk sonrası sarsıldı kağıtlar sonra az topladı ama istenileni vermedi pek yarın kalanı verir diyorum.
    Agzin bal yesin
    Boyle olumlu seylerle gel news
    Yarin duzeltme olursa da hiiic onemli degil gap mep kalmadi 105 e ucuyoruz carsamba gunu

2. HTT ve DZT'nin eksi yazacağı bundan sonraki ilk tarih hangisi olur acaba?
    Yada artık eksi yazma imkansız mı uzun bir süre boyunca.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    HTT ve DZT'nin eksi yazacağı bundan sonraki ilk tarih hangisi olur acaba?
    Dövizin 6 lirayı görmesi, abd yada farklı yerlerden aleyhte açıklama vs. olursa kafayı yukarıya çevirir onun dışında yükseliş beklemiyorum pek.
    Tabi fed ne yapacak ay sonu bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Dövizin 6 lirayı görmesi, abd yada farklı yerlerden aleyhte açıklama vs. olursa kafayı yukarıya çevirir onun dışında yükseliş beklemiyorum pek.
    Tabi fed ne yapacak ay sonu bakalım.
    HTT ve DZT'nin eksisi de kötü oluyor, o yüzden dikkatle takip etmek lazım faiz durumlarını boş bırakmaya gelmez.

Garanti , 14 :30 donen parayi 1 saat icinde ppf aldin aldin yoksa ,tefas fonlarina kaliyorsun,bende 9.75 tl.eft ucretiyle vinnliyorum

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Garanti , 14 :30 donen parayi 1 saat icinde ppf aldin aldin yoksa ,tefas fonlarina kaliyorsun,bende 9.75 tl.eft ucretiyle vinnliyorum

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    16:00'a kadar açık garanti ppfleri.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    HTT ve DZT'nin eksi yazacağı bundan sonraki ilk tarih hangisi olur acaba?
    Gösterge tahvilin 15.98 den 16.49'a olan yükseliş döneminde (Ağustos 2019) HTT % 0.89, DZT ise % 0.04 oranında eksi yazmış. O dönem portföyleri nasıldı da bu sonuç çıktı bulamadım ama 50 baz puanlık yükselişte kısmen iyi çevirmişler gibi duruyor. Özellikle DZT.

8. Gösterge tahvilin 15.98 den 16.49'a olan yükseliş döneminde (Ağustos 2019) HTT % 0.89, DZT ise % 0.04 oranında eksi yazmış. O dönem portföyleri nasıldı da bu sonuç çıktı bulamadım ama 50 baz puanlık yükselişte kısmen iyi çevirmişler gibi duruyor. Özellikle DZT.
    8 ekim 17 ekim arası yıkım olmuş HTT ve DZT için.Faiz yükşelişleriyle birlikte çöküş yaşamışlar adeta.
    8 ekimde alanın halini düşünemiyorum bile.

Sayfa 984/1000 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •