Sayfa 984/1004 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum benimde elimde 3 kuruş dolar var,hayatım boyunca kimsenin zararına sevinmedim,kar edene de hayırlı olsun derim ancak umarım bu düşüş kalıcı olur yoksa elin gavuru gelip komple ülkeyi yağmalayacak,ister şapkadan cin çıkarsınlar,ister sihirbazlık yapsınlar,uzun süredir ilk defa aksiyon alındı,insanları umutsuzluğa sevk eden içi boş laflar yerine öyle veya böyle yeni bir şey deniyorlar evet bence de çok riskli ama dün akşama kadar gittiğimiz yer uçurumdu,kendi adıma benim dolarlar zarar yazsın ama bu yaştan sonra hangi markette sıvı yağ daha hesaplı,acaba önümüzdeki ay şeker bulabilecek miyiz,dahada kötüsü bu durum iyice çıkmaza giderse evladıma yiyecek bulabilir miyim gibi şeyleri düşünmeyeyim,umarım dahada düşer de Bulgar kekoları tekrar ail baba dan tavuk dönere talim eder...
    hocam keşke ülke yönetimimize güven olsa herkes tl ye güvenir bu sorunları yaşamayız dolar düşşün hepimiz isteriz ama hem serbest piyasa diyeceksin hemde şapkadan tavşan çıkarmaya çalışacaksın.hem tl basıp düşük faiz düşük enflasyon olsun düşük dolar olsun diyeceksin bu olmaz piyasanın kuralları belli arka kapılarla bu iş çözülmez

Saat 11:56:08 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Takasbank; BIMAS, CNHTRY, EREGL, EURTRY, KCHOL, RUBTRY, SISE, TCELL, TKFEN, USDTRY, X10XB, XU030 dayanak varlıkları için işlem teminatı hesaplamalarında kullanılan risk parametrelerini güncelledi

https://www.takasbank.com.tr/documen...eeb7289be9.pdf
    Organize işler ............

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati: Dövize endeksli Türk lirası mevduatları ile ilgili yeni düzenlemelerin ayrıntılarını saat 14:00'te açıklayacağız. Bankalarımız da gün içerisinde işlemlere başlayacaktır
    Hehe hep aynı hikaye nasıl bir düzenleme yapacaklarsa..millete doların farkını nasıl verecekler hepsi muamma verecekleri de aşikar milletin dolarlarını bozdurtturana kadar herşey bence..

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    soğan sıçrayınca troller dağılmış hemen

5 msjı olan forumda hemen gelmiş burada ahkam kesiyor

4 işlem kapasitesiyle ekonomiden anlamadan
    artık okumaya bile gerek görmüyorum atlayıp geçiyorum cevap vermeye değmez
    düştü düştü diye naralar attıkları şey 1 ay önce 10 tl idi 13.50 de bile bi ayda %35 artmış hatta 11 e değdiğinde bi ayda %10 yukarıda
    sanki buradakiler doları 18.40 dan almış gibi yazıyorlar
    bende 2.80 ila 5.70 arasında gezen dolar maliyeti vardı
    bir halt olacağı yok.

6. Dolar euro ve gr altın vadelide 100 de 80 düşüş yönlü marj açmışlar.. ve 3 de 100 de 80 aşağı görmüş... İşin içinde kesinlikle MBankası var... Çoğu yatırımcı bu 100 de 80 marj haberini görmedi bile... dün geceden piyasadan limite satış koymuştum.. bir anda aklıma ya düşüş marjlarını komple serbest bırakırlarsa düşüncesi geldi... Açılışa 5 dakka kala emri iptal ettim.. gram altında tam 800 tl ye satış koydum... Fazla hasar almadan yırttım bu olaydan... Sonradan gr altında 200 liralara inildiğini görünce bayağı üzüldüm... İnsanları nasılda batırdılar... Dolar yukarı çıkarken en fazla 100 de 20 marj vermişlerdi.. Bu sabah bu yapılan şey tek kelime ile şere...lik... Bundan sonra kesinlikle viopta olmam... Foreks piyasasından daha beter bir hale getirmişler olayı...
    Forekste bile paran sıfıra indiği anda pozisyonun otomatik kapanır... Bizdeki viop sistemi tamamen devletin kontrolünde... Adam parayı sıfırlıyor birde üstüne milyarlarca lira borçlandırılıyor...
    İşin içinde bizim bademler varsa herbzaman korkmak lazım... 3.6 ve 11 arasından satış yapanlara allah sabır versin...

T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Hani bataklığa girersin çıkmak için yaptığın her hareket seni biraz daha derine çeker.

Sayfa 984/1004 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •