Sayfa 985/1001 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Afanistan'da,İran'da,Irak'ta,Süriye'de,Arjantin'de ,Venezüela'da,Kuba'da,K.Kore'de,Almanya'da,Avustra lya,Norveç'te,İsveç'te,Libya'da,Malezya'da,Japonya 'da vb gibi ülkelerde de yaşanıyor.

Herkesi hür bıraksak hani ülkelerde yığılma olur.

Tahmin edelim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Afanistan'da,İran'da,Irak'ta,Süriye'de,Arjantin'de ,Venezüela'da,Kuba'da,K.Kore'de,Almanya'da,Avustra lya,Norveç'te,İsveç'te,Libya'da,Malezya'da,Japonya 'da vb gibi ülkelerde de yaşanıyor.

Herkesi hür bıraksak hani ülkelerde yığılma olur.

Tahmin edelim.
    Bu ulkelerden besine 5 gittim abi
    Para varsa
    Uzak ara
    Argentina

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    vergi diyince gülme tutuyor , seni de tutuyor mu ?

Ben bu adamı ve bu adam gibi yandaşları savunmuyorum ki,eğer savunursam paralı trollerden hiçbir farkım kalmaz.bu ülkeye zerre fayda sağlamayacak insanlardan birşey beklemekte ayrı bir ironi,Gemisini yürüten kaptan bu ülke de,bu sözüm yöneticiler yada zenginler için değil herkes için geçerli buna fakirler de dahil,o yüzden konuşup üzülmeye değecek bir durum yok,söyle söyle aynı şeyler,değişen birşey var mı YOK.

5. sucukçu filozofun sözlerine bişi demedin ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    filozofun sözlerine bişi demedin ?
    Bana ne filozoftan,kafayı bozmadım ki filozofla,onla yatıp onunla kalkmıyorum,ben işime gücüme bakarım.

7. ha sen o paylaşımı okumadın , bodoslama toker'e sardın ....

anladım...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Tokerden bana ne Rte den bana ne,OLDU MU

Sayfa 985/1001 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •