Superlig’e yükselecek son takimi belirleyen kaçta Fatih Karagümrük , Adanademirspor’u penaltýlarla 6-5 maðlup etti ve süper lige yükseldi
Superlig’e yükselecek son takimi belirleyen kaçta Fatih Karagümrük , Adanademirspor’u penaltýlarla 6-5 maðlup etti ve süper lige yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adanademirsporun hiç þansý yok futboldan yana,zaten sevmem Giresun maçýna kadar,devamlý Giresuna yenildiðinde çulsuz fakir bir takýma yenilgiyi hak etmiyoruz diye sitem ederler,Eskiþehirde köklü takýmdý,þimdi çulsuz,fakir olduðu içinmi devamlý diplerde gezindi,2 il takýmýmýz sosyal demokratlarýn yoðun bulunduðu ilin takýmlarý,Giresunda belediyeyi akýn kazanmasý yýpranmýþ þahýsý inadýna chp teþgilatýnýn aday göstermesi yüzünden oldu.
Kýsa çalýþma ödeneði ve iþten çýkarma yasaðý bir ay daha uzatýldý, ödemeler Aðustos ayý sonuna kadar devam edecek./ NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sosyal medya yasasý olarak bilinen ÝNTERNET ORTAMINDA YAPILAN YAYINLARIN DÜZENLENMESÝ VE BUYAYINLAR YOLUYLA ÝÞLENEN SUÇLARLA MÜCADELE EDÝLMESÝ HAKKINDA KANUNDA DEÐÝÞÝKLÝK YAPILMASINA DAÝR KANUN resmî gazetede yayýmlanarak yürürlüðe girdi
Son piþmanlýk neye yarar her þeyin bedeli var buraya kadar...
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kurban bayramýnýz mübarek olsun , virüs önlemlerini unutmayalým , bayram ziyaretlerinden mümkün olduðunca uzak duralým .. Ýyi bayramlar !
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri