Sayfa 987/1011 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Arkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var, ziraat hesabına annemin 19 bin dul maaşı yatmış, yaz sonrası kullanacağı için 15 bin lirasına altın alalım dedik ama alış satış fiyatı arasında yüzde 5 fark vardı. Bugün gramını 1314 liraya satıyordu. Çok fahiş geldi. En az komisyonla internet üzerinden altın veya dolar nasıl alabilirim, acil yardımlarınıza ihtiyacım var.

St. Louis Fed Başkanı Bullard: Faiz artışı devam etmeli

Bullard, enflasyonun inatçı şekilde yüksek seyretmeye devam ettiğini, bu nedenle faiz artışlarının devamından yana olduğunu söyledi. Bullard resesyon endişelerinin abartılı olduğunu belirtti.

Başladı fed üyeleri konuşmaya......devamı gelir.....

GARAN piyasa da olmasa Da olurmuş, bugün..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

İsveç korku içinde, gözü Türkiye'de
    Kristersson, Finlandiya'nın NATO üyeliğinin onaylanmasına sevindiğini belirterek, İsveç'in NATO'ya girebilmesinin Türkiye'nin kararına bağlı olduğunu söyledi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var, ziraat hesabına annemin 19 bin dul maaşı yatmış, yaz sonrası kullanacağı için 15 bin lirasına altın alalım dedik ama alış satış fiyatı arasında yüzde 5 fark vardı. Bugün gramını 1314 liraya satıyordu. Çok fahiş geldi. En az komisyonla internet üzerinden altın veya dolar nasıl alabilirim, acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Kelebekx burda farklı zamanlarda birini bugün olmak üzere danışmak fikir almak istedim kimse cevap vermedi bençe sen de bekleme bazı arkadaşlar kendi aralarında muhabbet ediyorlar bizde okuyoruz tanımıyorlarsa cevap da vermiyorlar benim hissettiği mi hissetme diye yazmak istedim iyi geceler herkese

Alıntı Originally Posted by SONŞEZLONGSUZ Yazıyı Oku
    Kelebekx burda farklı zamanlarda birini bugün olmak üzere danışmak fikir almak istedim kimse cevap vermedi bençe sen de bekleme bazı arkadaşlar kendi aralarında muhabbet ediyorlar bizde okuyoruz tanımıyorlarsa cevap da vermiyorlar benim hissettiği mi hissetme diye yazmak istedim iyi geceler herkese
    bir kaç sayfa geride sana cevap yazdılar arkadaşım.....istersen bak....

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tavsiyeye ihtiyacım var, ziraat hesabına annemin 19 bin dul maaşı yatmış, yaz sonrası kullanacağı için 15 bin lirasına altın alalım dedik ama alış satış fiyatı arasında yüzde 5 fark vardı. Bugün gramını 1314 liraya satıyordu. Çok fahiş geldi. En az komisyonla internet üzerinden altın veya dolar nasıl alabilirim, acil yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Borsa üzerinden alırsan daha mantıklı ve daha likit....yine de karar senin gldtr diye kozu var....bir de ziraat bankasının var zgold diye....çalıştığın aracı kuruma da sorabilrsin....ben viop üzerinden al sat yapıyorum.....

8. Sayın tokatyıldızı gün boyu buradaydım ; okudum cevap verilmedi tekrar baktım yok cevabınız için teşekkür ederim.

Sayfa 987/1011 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •