Sayfa 989/999 İlkİlk ... 489889939979987988989990991 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,905 - 7,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Yanlız diş deyince aklıma geldi Kütahya diş hastanesinde 1 implant 1 tane kaplama yapıldı, hayrettir ki hiç üzülmedim desem yeridir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tavşanlı'da benim diş hekimine randevusuz gidemezsin, s.kiyle yoğurt yedirir adama.

Diğerleri muayeneyi kapatır, devlete çalışmaya gider.
    Okuldan iki tane diş hekimi arkadaşım var. Okul süreci pratik süreci kolay olur diye düşünüyorum. Yeğenim de diş hekimi oldu olacak bu dene bitiyor. İki üç yıldır boş zamanlarında onun yanında. Arkadaşım ortodonti uzmanı. Daha önce aylık 10 günde Marmaris te kliniği vardı. Konya Marmaris çalışıyordu.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi ben 20 seneden fazla hastanede çalıştım. Tıp okul ve uzmanlık süreci çoğu insanın kaldıracağı bir bölüm değil. Hele ki uzmanlık, eski askerlik onun yanında pamuk kalır.
    Diş hekimliği ile tıp ve uzmanlığın alakasını çözemedim?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Diş hekimliği ile tıp ve uzmanlığın alakasını çözemedim?
    Yks de tıp öncelik tercihi yapanlar için.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi ben 20 seneden fazla hastanede çalıştım. Tıp okul ve uzmanlık süreci çoğu insanın kaldıracağı bir bölüm değil. Hele ki uzmanlık, eski askerlik onun yanında pamuk kalır.
    Eskisi kadar zor değil diye biliyorum. Açık sayısı artınca tusta uzmanlık için çok daha fazla kişiyi daha düşük puanlarla aldılar.

6.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Eskisi kadar zor değil diye biliyorum. Açık sayısı artınca tusta uzmanlık için çok daha fazla kişiyi daha düşük puanlarla aldılar.
    Sorun uzman olmak değil. Eğer 36 saat gün aşırı iki sene uykusuz nöbete ve her türlü eziyete dayanabilirsen 31 yaşında para yüzü göreceksin. Bir arkadaşımın oğlu ve gelini asistan biri çocuk diğeri kadın doğum asistanı ayda iki kez görüşmüşler.

Bu gün yeşil soğandaki ereksiyon devam edecek mi ; yoksa yeşil soğana %40 faize devam mı

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu gün yeşil soğandaki ereksiyon devam edecek mi ; yoksa yeşil soğana %40 faize devam mı
    Ddkm bildiğim kadarıyla en az 90 günlük açılabilir.

Mart seçimi öncesi faiz artırımında ddkkm yapan 22 Haziran ve sonrasında ki hafta dönüş olacak.

Bu ne demek bu faiz kağıt uzerinde bugün ayın 4 u. yüzde 10 a yakın dolar fayisi alabilmesi için en az 18 günü daha var.

Öyle bir fayız alamayabilir.

Esen kalın

Sayfa 989/999 İlkİlk ... 489889939979987988989990991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •