Sayfa 99/1006 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu konuda bizzat deneyiminiz var mı ? Bu hafta kardeşimin aldığı dairenin tapu kayıtlarına bakıldığında son 2 yılda 4 el değiştirdiği görülüyor. Yani kredili konut , krediyi kapatarak veya yeni alana devrederek satılabiliyor...
    Evet krediyle alınmışsa vermiyoruz dedi tapuyu inceliyorlar öyle

İkinci elde 0.74 de öyle yaptılar sanırım

Detayını bankacılar açıklasın burada çok var sonuçta

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu konuda bizzat deneyiminiz var mı ? Bu hafta kardeşimin aldığı dairenin tapu kayıtlarına bakıldığında son 2 yılda 4 el değiştirdiği görülüyor. Yani kredili konut , krediyi kapatarak veya yeni alana devrederek satılabiliyor...
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Banka kredisi ile ev aldığınızda evin 2 sahibi oluyor. Banka ve siz. Evin üzerinde de ipotek oluyor.

Buna rağmen evi kredi borcuyla ipotekli olarak almak isteyen çıkar ve daha fazla para vermek isterse ona birşey diyemem :-)
    Krediyi kabul ederek almışlardır ama bu durumda satıcının kar ile sattığını sanmıyorum. Krediyi ödeyemeyen, bankaya evi kaptırmamak için az zararla evi devretmeye çalışır.

Krediyi kapatarak alan varsa, krediyi zamanından önce kapattığı için ceza ödemek zorunda. Bu miktarı evin değerinden düşerek almak isteyecektir alıcı.

Son ihtimal ise kredi süresi kısadır. Mesela 12 ay. Süresi içinde kredi ödenmiştir ve diğer alıcılar banka ipoteksiz almıştır evi.
    Son düzenleme : kafkaf; 28-06-2020 saat: 09:31.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. doğru olduğuna bizzat şahidim ben böyle bir talep görmedim.

6. selamlar herkese,

Bu devirde 400k ya Aylık %1 para getirisi nasıl elde edilir?

Alıntı Originally Posted by kxl Yazıyı Oku
    selamlar herkese,

Bu devirde 400k ya Aylık %1 para getirisi nasıl elde edilir?
    Yatırım Fonları VI başlığına bakın bir..

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dolar icin oran alan varmi?

Sayfa 99/1006 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •