Şunu diyebilirsiniz?
Yatırımcı bundan sonra kendini yaniltacak aksiyon beklemiyor. Temettü tarihini uzatmasin ya da temettüyü bölmeye çalışmasınlar.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şunu diyebilirsiniz?
Yatırımcı bundan sonra kendini yaniltacak aksiyon beklemiyor. Temettü tarihini uzatmasin ya da temettüyü bölmeye çalışmasınlar.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Spk yanıt: Bu çerçevede ilgide kayıtlı başvurunuzda yer verilen iddialar, yapılacak veya yapılmakta olan denetim çalışmalarında ayrıca dikkate alınabilecek olup, Kurulumuzca tesis edilecek işlemler Kurulumuz bültenlerinden takip edilebilir.
İddia :
Başvuru İçeriği: Doğuş holdingin borçlu şirketi doğuş gyo ederinin üzerinde bir fiyatla iştiraki doğuş otoya satılmak istenmektedir. Özkaynakları 3.1 milyar olan ve 1.8 milyar borcu olan doğuş gyo bilançoları şişirilerek holdinge kaynak yaratmak için doğuş otoya satılmak istenmektedir. Küçük yatırımcının da hakkı olan doğuş otonun 2022 karı bu yolla doğus holdinge aktarılarak yatırımcısıyla paylaşılmamak istenmiştir. Art niyetle alınmış bu karar finansalları iyi olan doğuş otonun piyasa fiyatını sarsarak yatırımcıları ikinci kez zarara uğratılmıştır. Alınan bu kararın spk tarafından engellenerek yatırımcı mağduriyetinin giderilmesi şarttır. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Şirketin para kazandığı gün gibi ortada. Yüksek temettü vermemek için parayı sağ cep sol cep yaptı. Temettü verimi yüksek görünsün diye hisseyi aşağıda tutmaya çalışıyorlar.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar merhaba.
Hava şartları nedeniyle maalesef toplantıya katılamayacağım. Alınan kararları takip edeceğiz
resmen itin bir tarafına sokup çıkarıyor hissedarlar yönetimi. canlı katılanlar. ben e genel kuruldan takip ediyorum.
DGGYO tavan tavan gidiyor, bu adamlar birleşme planlıyor olmasın? YTD
Sayın esnaider. Temettü tarihi, bedelsiz veya başka bir gelişme var mı?
Hayır hocam. Zaten mevzu bu katakulli üzerine döndü genelde. 2023 için de avans için yetki aldılar sadece. Yani kasımda falan belki yine temettü ödenebilir. ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri