15 üstü oran henüz yok galiba..........
15 üstü oran henüz yok galiba..........
Değerli Müşterimiz,
29.04.2018 tarihi itibarıyla Bankamız nezdindeki yabancı para hesabınıza diğer bankalardan gelecek döviz havalelerinizden tahsil edilen "Gelen Döviz Havale Ödeme Ücreti" havale tutarı üzerinden binde 5 oranında minimum 22,00 USD, maksimum 170,00 USD olarak değiştirilecektir.
Bankamız ürün/hizmet ücretleri ve ürün kullanımından vazgeçme hakkınız ile ilgili bilgilere yapikredi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla,
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Gelen paradan para kesiyollar serrolar.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
tl için 15 oran var mı şu anda piyasada?
TL için 15'li oranları ay sonu görür müyüz sizce ne dersiniz?
USD için piyasada en fazla oranı ING e-turuncu hesap veriyor galiba, daha yükseğini bulamadım.
Ancak e-turuncu hesap ha deyince açılamıyor , yaklaşık bir hafta önceden internetten başvurmak lazım. Kurye ile adresinize evrak geliyor, doldurup yolluyorsunuz vs, vs,.... Oran şu an için 4.5% günlük işliyor. Duruma göre değiştirebiliyorlarmış. Bir sene boyunca yüksek faiz veriyorlar sonra düşüyor.
Para yatırmak ve çekmek şubeden olmuyor. Başka bir bankadan EFT yapabiliyorsunuz , çekerken de aynı şekilde EFT yapıp başka bankadan alabiliyorsunuz parayı. EFT ücreti almıyorlar ama diğer banka alır mı nasıl olur bilmiyorum....
250.000 USD üst limit var...sonrası için oran düşüyor.
1 yıl boyunca parasına dokunmayacaklar için uygun gibi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Euro için nedense kimse doğru dürüst faiz vermiyor. Evde tutsan daha iyiParanın sıcaklığı yeter...
Eve hırsız girer falan diye endişeleniyorsanız bulabildiğim en fazla oran Burgan (2.40%) ve Turkish Bank (2.3% 93 gün üzeri vade için)
Diğerleri 1.0 - 1.90% arasında ortalama veriyorlar. Euro bölgesi enflasyonu çıkartıldığında negatif faiz oluyor yani,....
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri