Sayfa 991/1007 İlkİlk ... 4918919419819899909919929931001 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by Kuyum Yazıyı Oku
    Elindeki kitle imha silahı vob hesabını kapat ve çok bağımlı isen zevkine izle.

BİTERSİN..
    Ky. İçin short pozisyon faiz sebebi ile cazip geliyor.
    Short pozisyonda teminatınıza faiz alıyorsunuz,long pozisyonda ise (makas)vade farkı ödüyorsunuz.
    Hedge dışında Viop ta pozisyon alınmaz.(bence)
    Ytd

2. Vadeliye çok sert satış geldi bı habermi var acaba ..

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zamanında kooperatif mütahitliğinden çok ucuza ev sahibi olanlar oldu, bu işin başındakiler de baktılar bu iş de para var onlarda müteahhit oldu ariston abi
    Her sistemin ilk çıkanı kâr lı oluyor, sonrakiler cazip olmuyor
    Arsa kooperatifi kurulması avantajlı.
    2 arsa alan kat karşılığı verildiğinde 1 ev sahibi olabilir.
    Birlikten kuvvet doğar.
    güncelde en uygun ev sahibi olmanın yolu bu.(bence)
    Ytr
    Son düzenleme : dva glaza; 10-05-2022 saat: 21:24.

4. Ben bankacılık sistemini destekliyorum. İnsnların arasında para alış verişi borç alacak olmaması daha iyi. Fikri, projesi veya ihtiyacı olana kredi oluyor genelde. Eskiden kefil oluyordun sonra banka unuttuğun imzandan seni buluyordu, şimdi eşinden de onay alınıyor galiba. Borsa da var, melek yatırımcı da var.

Benim oturduğum siteyi de sanki adam kooperatif maskesi altında yapmış olabilir belki vergi avantajı vardı ya da sitede bir iki sene rahat satış olsun diye üyelik sistemi oluyordu. Zamanında başka bir şehirde evim vardı sonradan kiracıdan kurtulayım diye satarken üyelikden ayrılma masrafı çıkmıştı, alıcıya borçları ile devir etmiştim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. efendim nasıL oluyor hem +100,000 hem taban.. dayı..

Sana pembe tabLolar içerisinde başarabileceğin içinden çıkabileceğin hayaller satılıyor.

VOBU ASLA BAŞARAMAZSIN... ÇÜNKÜ GELECEĞİ BİLMİYORSUN... Bu işler öyle olmuyor. 1 kişiyi şurada kurtarsak yeter. halen vob peşinde neden düştü niye çıktı deniyor..

dayı..

yapma..

ailen varsa gözünün önüne getir..

..

ne diyelim dayi..

6. Müşterileri kaçırıyon memedabi yabma büüüle şeyler. Borsada fırsatlar hiç bitmiyor abi her gün para dağıtıyorlar burda.
    tamam gönlün olsun sp de bugün görülen en düşük seviye olan 3958 i dip olarak işaretledik... Dip kırılmadığı müddetce dip diptir
    şuan 4018 biraz zıplamış olsada o da palanın hakkı olsun
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Müşterileri kaçırıyon memedabi yabma büüüle şeyler. Borsada fırsatlar hiç bitmiyor abi her gün para dağıtıyorlar burda.
    tamam gönlün olsun sp de bugün görülen en düşük seviye olan 3958 i dip olarak işaretledik... Dip kırılmadığı müddetce dip diptir
    şuan 4018 biraz zıplamış olsada o da palanın hakkı olsun
    Aha dün 4002 ye olmaz diyordun, 44 puan için ( yüzde 1)
    Memedabi'nin kalbini kırmaya değer mi.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben bankacılık sistemini destekliyorum. İnsnların arasında para alış verişi borç alacak olmaması daha iyi. Fikri, projesi veya ihtiyacı olana kredi oluyor genelde. Eskiden kefil oluyordun sonra banka unuttuğun imzandan seni buluyordu, şimdi eşinden de onay alınıyor galiba. Borsa da var, melek yatırımcı da var.

Benim oturduğum siteyi de sanki adam kooperatif maskesi altında yapmış olabilir belki vergi avantajı vardı ya da sitede bir iki sene rahat satış olsun diye üyelik sistemi oluyordu. Zamanında başka bir şehirde evim vardı sonradan kiracıdan kurtulayım diye satarken üyelikden ayrılma masrafı çıkmıştı, alıcıya borçları ile devir etmiştim.
    Bankadan kredi aldığında(teşvik yoksa) banka işine ortak oluyor.
    Giderlerini vergiden düşüyorsun ,yaptığın işten kar edersen %40 a yakında vergi ödüyorsun.
    Bu enflasyonist ortamda iş yapmak çok zor.
    9 kurda 1 hurda.

Sayfa 991/1007 İlkİlk ... 4918919419819899909919929931001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •