Artan

82,55 9.99 15:17
5,40 9.98 15:20
49,66 9.96 15:19
30,48 9.96 15:20
242,80 9.96 15:19
Artan Hisseler

Azalan

713,00 -9.97 15:16
111,70 -8.52 15:20
23,56 -7.75 13:55
50,25 -6.86 15:20
51,40 -6.55 15:20
Azalan Hisseler

İşlem

14.610.298.787,10 15:20
13.309.775.653,72 15:20
11.929.511.888,20 15:20
7.457.666.599,70 15:20
6.790.868.191,00 15:20
Tüm Hisseler
Sayfa 992/993 İlkİlk ... 492892942982990991992993 SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Mayıs ayına kadar yön yukarı.....sonrasına bakarız

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,194
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by priceless Yazıyı Oku
    [url]

ANCAK, wikipedia'da bu sistemin en buyuk sıkıntısı bir BLOCK'un 1megabyte ile sınırlandırılmasıdır diyor ve bu bazı transactionlarda sıkıntı cıkarabilir vs vs diyor...bunun çözümü olarak da bitcoin unlimited bitcoin classic gibi bir ayrım gerektirebilecektir diyor...
    Blok büyüklüğü çok teknik konu. Olay orada yazıldığı gibi hiç değil. Alakası yok.

Bitcoin Unlimited denen nane 8mb blok öneriyor fakat bloklar 8mb olduğunda sistemin güvenliğini sağlayan "node"ları ortalama kullanıcının çalıştırması imkansız hale gelecek çünkü indirilmesi gereken datanın boyutu terabaytları bulacak. Bu da node denen emniyet sübaplarını sadece büyük maden şirketlerinin çalıştırabilmesi demek. Bu da sistemde merkezileşmenin oluşması demek. Ortalama kullanıcının söz hakkının olmadığı, büyük şirketler tarafında oluşacak bir merkezileşme (centralization) bitcoin'i tam olarak paypal kopyası hale sokar.

Yaşanan problemler "segwit" isimli update in gelmesi ile çözülebilir fakat en büyük madenci şirketi Bitmain'in elinde bulunan patentli ASICBOOST yazılımı etkinliğini kaybedecek. ASICBOOST nedir? ASICBOOST Bitmain'in patentini aldığı ve kendi ürettiği cihazların üzerinde kullanabildiği, sistemdeki güvenliği çok ufak bir ölçüde düşürerek daha fazla bitcoin kazmasına müsade eden bir yazılım. Not: Bu arada segwit ile beraber blok büyüklüğü zaten 2mb olacak.

Bitcoin'de olan şey şu an tüm kullanıcılar vs maden şirketleri arasında dönen parsayı kim ele geçirecek kavgası yani. Market cap da 50milyar dolara dayanmışken, madencilerin ağzının sulanması normal.

4.  Alıntı Originally Posted by priceless Yazıyı Oku
    Her ne kadar beyaz önlüğümüzün ağzı açık olsa da sadece kabımız kadar alabiliyoruz, teknik olarak pek bir şey anlamasam da gayretleriniz için tesekkur ederim.

Dediğiniz gibi "Paypal'ın kopyası haline sokar" mı bilmem ama denklemde bu ismi kullanmanız Paypal CEO'sunun da BITCOIN'e güvenmesi yatırım iştahımızı arttırıyor.

https://www.cryptocoinsnews.com/bitc...ypal-director/
    Paypal kopyasından kastım paypal gibi adı adresi belli bir şirket haline gelmesidir. Şimdi bütün güç madencilerde toplanırsa ne olur?

Bitcoin'i yoketmek isteyen kişi (ya da devlet) madencileri hedef alır. Madencilerin kökünü kazıdı mı bitcoin'i de kazır.

Güç bütün kullanıcılara yayılırsa ne olur? Kiminle mücadele edeceksin? Torrent mantığı yani.

Paypal'ın ceosu olayın büyüklüğünü idrak etmiş. Saygı duyarım zaten o seviyede bir adamdan aksini beklemezdim.

5.  Alıntı Originally Posted by priceless Yazıyı Oku
    Bir çok ülke ve kurumun tanıdığı sanal para BITCOIN olup üretiminin sınırlı olması kendisine altın özelliği yüklüyor ayrıca arkasında toplum var sadece, yeterince yayıldı ve güven verdi.... o yüzden sadece BTC alıyorum.
    Ben de öyle yapıyorum. ETH'in bu kadar kısa sürede anormal hızlı büyümesi sağlıklı değil bence.

Ha alan acayip kar yapanlara helal olsun. Bende de o ileri görüşlülük olsaydı ben de gözünün yaşına bakmazdım bombalardım. Uzun vadede bitcoin tektir.

6.  Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    ağa hayranım senin şu tecrübe edinme çabalarına
    tokenim sarı bağlar coinim söyler imkb ağlar niye ben ölmüşmüyem by benim karalar bağlar..a leyliii a leyliii zülfüm yüzüme perde...merkez bankaları bastıda beni meğer kaderim böyleeee....)))

7.  Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    bu bitcoin adamı şair eder boşver sanal işleri gerçeklerden bahset torun nasıl
    torunum hem burcu yay hemde bana benziyor..kızım ve damadım bu durumdan pek hoşnut değil...sonu benzemesin inşallah diyorlar...ahahhahahahah ama torun sevgisi bambaşka imiş....

8.  Alıntı Originally Posted by by ben Yazıyı Oku
    Ağa ne yapıyorsun yardım lazım mı��
    Ağanı harem ağası yaptılar sen hala yardımdan bahsediyon...bana kaliteli bi marka olsun..pet getir.....kanıyor....ahahahaahh

Sayfa 992/993 İlkİlk ... 492892942982990991992993 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •