Sayfa 994/1001 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,945 - 7,952 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    çevremde en az 10 kişi demiştir ya biz boşa çalışıyoruz para borsadaymış diye..bunları diyenler de borsaya ilk defa bu sene giren kişiler..gerçekten enteresan işler oluyor..hayır yakında millet işi gücü de bırakacak
    Sürüklendiğimiz nokta; varlık fiyatlarının dev, ücretlerin çöp olduğu bir gelecek. Yetersizlikden dolayı mı bu şekildeyiz yoksa istenen mi bu.? herkes kendi cevabını koysun.
    Bahsettiğiniz durum sadece borsada oluşmuyor pek çok sektörde ki durum bu şekilde. Servet etkisi ile zenginlik algısı oluşturmak denen tanım, günümüzü çok iyi açıklamakta. Bu tanımın muhataplarının farkında olmadıkları şey ise, kısa vadeli bu durumun sonunda tatsız bir geleceğin varlığı.! Kendileri için değilse bile gelecek kuşaklar için maalesef ki sonuç bu şekilde.

Esen kalın.

2. TRUMP: BOEİNG, 737 MAX İÇİN UÇUŞ ONAYI ALMA YOLUNDA

Küresel bazda havacılık kağıtlarını yıkmak için haber pompalanıyor sanki...

Her coşkuda alanın elinde kalıyor thy, pegasus...

Ağalar da thy' de mal çıkmaya devam, 12.25 altı uçurum zaten...

Ordan verebildikleri kadar mal vermek istiyorlar millete...

3. Geçen yazmıştım muhtemelen insanlar artık borç içinde ölecek ve miras vs bırakamayacak. Herifler nasıl olsa kıyamet yakın milleti borçlandıralım diyor olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. 11,20deki gap'a kadar düşüş bekliyorum. gelirse alirim bi dal..gelmezse de bakariz...

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    TRUMP: BOEİNG, 737 MAX İÇİN UÇUŞ ONAYI ALMA YOLUNDA

Küresel bazda havacılık kağıtlarını yıkmak için haber pompalanıyor sanki...

Her coşkuda alanın elinde kalıyor thy, pegasus...

Ağalar da thy' de mal çıkmaya devam, 12.25 altı uçurum zaten...

Ordan verebildikleri kadar mal vermek istiyorlar millete...

5.  Alıntı Originally Posted by larsvanulrich1 Yazıyı Oku
    11,20deki gap'a kadar düşüş bekliyorum. gelirse alirim bi dal..gelmezse de bakariz...

Ben de 12.25 altı kapanışlarda gapı kapatmasını bekliyorum...

Ama 12.25 üzerinde çok mal aldılar, o malın tamamını çıkmadıkça, oyunu bu rakamın etrafında döndürmek isteyebilirler...

Endekste mal çıkmak için çok uygun zaten, herkes endeks uçtu thy gitmedi modunda...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    çevremde en az 10 kişi demiştir ya biz boşa çalışıyoruz para borsadaymış diye..bunları diyenler de borsaya ilk defa bu sene giren kişiler..gerçekten enteresan işler oluyor..hayır yakında millet işi gücü de bırakacak
    eriyen yabancı takası,yeni gelen 400.000 ky deki bu algı ve açığa satış vs....

endeks nereye kadar yükselir bilemem ama bu koşullarda oluşacak DÜŞÜŞ TRENTİNİN sert olmasını beklerim.

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Birçok hisse tavana gidiyo gene , ölene kadar bir daha böyle bir dönem göremicez borsada ,kasanızı fullemeye bakın...
    3bin puan daha alırsa 138bin oluy. 10bin puanlık ikinci çinkoyu da yapınca hooop tombala
    Hamdım Piştim Yandım

8. Longcudan 300 puan çaldı.

Sayfa 994/1001 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •