doların çıkması hangi firmalara yarar...
doların çıkması hangi firmalara yarar...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
şey almasınlar diye makası %4 %5 açmışlar bir de kambiyosu var ooo gelde şey al
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Bundan iki üç sene kadar önce ülkenin gündeminin nerelere gittiğini az çok tahmin edip tüm etrafımdaki samimi arkadaşlarıma hepimizin işi gücü bırakıp sokaklara dökülüp isyan etmemiz gerektiğini boşuna çalıştığımızı biz keseyi doldurmaya muslukla damla damla toplarken kepçe ile soyulduğumuzu anlatıyordum.
Bir aydan kısa bir süre kaldı.Seçim yaklaştıkça tansiyon yükselecek.Hatta şu an hiçbir şey yok.Bu halde bile piyasalar istim üzerinde.Çalkantılar başlarsa iyice hapı yutacağız.Hisseler zaten çok gerilerde kaldı.Döviz patladı patlayacak.İnanılmaz bir fakirleşme.Herkes elindekinin son sahibi olmuş olabilir.
Bu sayfalarda bakıyorum da bazı süper ekonomistler küçük yatırımcının parasını dolar bazında katladığından falan bahsediyorlar.Arkadaşlar soyulduk.Gurur yapacak bir durum yok erkekliğinize leke sürülmez merak etmeyin.Hepimizi ayakta bir güzel soydular.
Onsa ne oldu yahu? Fed mi çarpmış.
artık kuğu mu çıkacak, kelebek mi uçacak, ne olacaksa olsun bir an evvel.. şaka maka 1 aydan az vakit kaldı, dolarda bi halt yiyebiliyorlarsa bir an evvel yemelerinde fayda var, seçimden sonra kur 30 olsa ne- 50 olsa ne ?? memleket elden gidiyor, bu son seçim, artık bundan sonrası yok, cehennem ötesi bi yere dönüştü bile şu memleket..
o yüzden söyleyin o kuğulara, kelebeklere falan bir an evvel el atsınlar şu işe, 2021.aralık zaten 18.30 TL olmuştu dolar, şimdi 17 ay sonra yüzde 10 üstüne çıktı- 20 TL üstünü gördü kapalıçarşıda bazı döviz büfelerinde diye heyecan yapıyo millet, yazıktır 17 aydır dolarda bekleyen vatan evlatlarına, hepsine selam olsun, bu dünya onların yüzü suyu hürmetine dönüyor, çok mübarek insanlar onlar
Yer İmleri