https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/b...e-mevduat.aspx
Dijital 23.5 yanlış bakmıyorsam.
En çok veren burgan oldu ama genel bir düşüş söz konusu.
6 aylık bağlamasam şuan baya hüzünlü idim.
https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/b...e-mevduat.aspx
Dijital 23.5 yanlış bakmıyorsam.
En çok veren burgan oldu ama genel bir düşüş söz konusu.
6 aylık bağlamasam şuan baya hüzünlü idim.
dün aynı şeyi yazmıştım kamu bankaları kredi musluğunu açtı biraz ! son teşvikler kredi kartı vb hamlelerle ! aynısı kgf zamanında da olmuştu kamu en yüksek mevduat faizini veriyordu ! ama tabi forumdaşların önemli olan dolar ve petrolün yapacağı harekettir söylemine de hak veriyorum ! açıkçası marttan sonraki piyasa hareketleri 2019 faiz dolar enflasyon tablosunun nasıl olacağı konusunda daha net mesaj verecektir bize
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İşin ilginci sokak enflasyonu ile ters oranda hareket ediyor. Tüm vatandaşlar alım gücünün azalıp fiyat artışı ile uğraşırken sanki tam tersi herşey güllük gülistanlıkmış gibi , enflasyon düşmüş gibi mevduat faizlerine basıyolar.. kimse %30+ sokak enflasyonu varken %18-19 getiri ile mevduatta beklemez
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
teb 50k yi 8.5 ten baglamis.
bana 50 k getirdiginizde tl nize 18 oran verecegiz demisti.( tum dolar hesaplarim da buradaydi )
Bana hic haber vermeden dolari 2.10 yapmislar
tl yi 8.50
teb de olanlar hergun hesaplarini kontrol etsin.
Yer İmleri