Sayfa 995/1001 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Gündem çok hararetli gazeteciler su bu olsun diyor

Hodri meydan bende fikirimi açıklıyorum.

VOB yasaklansın. Bankalar şirketler arası açık olabilir.

Evlere ateş düşüren hayatları çalan ülkeyi karartan bu yer yasaklanmali bireysele

İlk is.

Zenginler için kumarhane açmışlar
    Fakirler girmesin diyelim.
    Ama bu kumar duygusu herkeste var.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Hayatları solduran
    Umutları çalan
    Servetleri yok eden
    Aileleri parçalayan
    Akılı kacirtan
    Bu yer yasaklanmali

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dolarda makul bir yükseliş olsaydı bugün bu kadar çullanma olmazdı. Aha şimdi de durdur durdurabilirsen. Asıl tehlike paranın yastık altına inmesi sistemden çekilmesi bu telafi edilemez
    Sonrası şöyle olur, yastıgını getirene yatak verilir. Yani yüksek faize dönüş. Ancak öyle yastıklar getirilir. Bu filmi 20 sene önce izleyenler bilir. Matrix 4 (resurrections) çıkıyormuş, bizimkide yastıx 2 (u dönüşü) bahar aylarında vizyona girer belki.

LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Hayatları solduran
    Umutları çalan
    Servetleri yok eden
    Aileleri parçalayan
    Akılı kacirtan
    Bu yer yasaklanmali
    Bencede daha borsanin kendisini halka anlatamamissin, duzenlenmesi gereken bir suru konu varken turevi neden acilirki? Halkin %97 si borsami oynuyorsun diye soruyor. Halk oyun olarak goruyor haklilarda. Bizim gibi ulkelerde oyun.

6. Evde ailen ile yaşarsın,barınırsın,kiraya verebilirsin,gerekirse kökünden satarsın,Arabaya binersin bi yerden bi yere seyahat edersin,gerekirse kökünden satarsın,diğer adı geçen ürünleri tüketirsin yaşamını idame edersin,gerekirse satarsın.

Hisse senedi yatırım için resmi evrak niteliğinde alınıp satılan senettir,bu evrakla ortak olduğun şirketin lojmanında oturamazsın,yemekhanesinde yemek yiyemezsin ancak genel kurul toplantısına katılırsan ikram edilen yiyecek,içeceklerden tıkınabilirsin.

Şayet iyi bir şirket hissesine yatırım yaptıysanız temettü geliri ile ihtiyaçlarınızı karşılarsınız.
    Şirket hissesi aldığınızda şirketin kontrolü size geçmiyor,patron ne derse dediği olur.

YTD
    Son düzenleme : KAPICI; 18-12-2021 saat: 21:13.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Alip satarak, aciga basarak borsada daha cok para kazaniliyor abi. Trade imkani ve enstrumani cok Bunu bastan boyle kurgulamislar. Evden arabadan para kazanmak icin fiyatin surekli artmasi lazim. Gayrimenkul de patlarda 20 yilda 30 yilda bir kere olursa.
    Abi patlasa ne olacak 2015 de 200 bin liralik ev bugun milyonun ustunde. Patlasa patlasa 700 bine patlar. Tabii o arada 200 binlik ev 2 milyon olursa 1 milyona kadar patlar. Borsa oylemi abi dar bantta al ver al ver oyuncak gibi gercegi tl olarak bile yansitmiyor.

8. by SonKurus çok eski yıllarda keyborsa'da yazdınız mı?

yıllar önce belkide 15-20 yıl oldu nedense sizinle aylarca sohbet ettiğimiz ve o yıllarda sanki bu günleri görür gibi bana anlatıldı ben o tarihlerde yok canım bu mümkün olmaz diye inanmamıştım hala gözümün önünde canlanıyor.
    sizin olduğunuzu karıştırmışsam özür dilerim

Sayfa 995/1001 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •