Gündem çok hararetli gazeteciler su bu olsun diyor
Hodri meydan bende fikirimi açıklıyorum.
VOB yasaklansın. Bankalar şirketler arası açık olabilir.
Evlere ateş düşüren hayatları çalan ülkeyi karartan bu yer yasaklanmali bireysele
İlk is.
Gündem çok hararetli gazeteciler su bu olsun diyor
Hodri meydan bende fikirimi açıklıyorum.
VOB yasaklansın. Bankalar şirketler arası açık olabilir.
Evlere ateş düşüren hayatları çalan ülkeyi karartan bu yer yasaklanmali bireysele
İlk is.
Zenginler için kumarhane açmışlar
Fakirler girmesin diyelim.
Ama bu kumar duygusu herkeste var.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Hayatları solduran
Umutları çalan
Servetleri yok eden
Aileleri parçalayan
Akılı kacirtan
Bu yer yasaklanmali
Sonrası şöyle olur, yastıgını getirene yatak verilir. Yani yüksek faize dönüş. Ancak öyle yastıklar getirilir. Bu filmi 20 sene önce izleyenler bilir. Matrix 4 (resurrections) çıkıyormuş, bizimkide yastıx 2 (u dönüşü) bahar aylarında vizyona girer belki.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evde ailen ile yaşarsın,barınırsın,kiraya verebilirsin,gerekirse kökünden satarsın,Arabaya binersin bi yerden bi yere seyahat edersin,gerekirse kökünden satarsın,diğer adı geçen ürünleri tüketirsin yaşamını idame edersin,gerekirse satarsın.
Hisse senedi yatırım için resmi evrak niteliğinde alınıp satılan senettir,bu evrakla ortak olduğun şirketin lojmanında oturamazsın,yemekhanesinde yemek yiyemezsin ancak genel kurul toplantısına katılırsan ikram edilen yiyecek,içeceklerden tıkınabilirsin.
Şayet iyi bir şirket hissesine yatırım yaptıysanız temettü geliri ile ihtiyaçlarınızı karşılarsınız.
Şirket hissesi aldığınızda şirketin kontrolü size geçmiyor,patron ne derse dediği olur.
YTD
Son düzenleme : KAPICI; 18-12-2021 saat: 21:13.
by SonKurus çok eski yıllarda keyborsa'da yazdınız mı?
yıllar önce belkide 15-20 yıl oldu nedense sizinle aylarca sohbet ettiğimiz ve o yıllarda sanki bu günleri görür gibi bana anlatıldı ben o tarihlerde yok canım bu mümkün olmaz diye inanmamıştım hala gözümün önünde canlanıyor.
sizin olduğunuzu karıştırmışsam özür dilerim
Yer İmleri