Sayfa 996/1009 İlkİlk ... 4968969469869949959969979981006 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Merkezin alacağı faiz kararı yumurtanın kapıya dayanıp dayanmadığının göstergesi olacak.

Artk etkinliğini kaybeden, yetersiz kalan GLP tavanını en az 75 baz puan yükseltmelerini, diğerlerini sabit bırakmalarını bekliyorum.

gene koptu gidiyor
    bu arada
    sevgili detan önemli bir noktaya değinmiş.
    dün ekonomi kanallarında bazı dingiller almanyanın verdiği krediler %4,5 hiç bir şey değil diyordu
    kimse domino etkisine bakmıyor

Alıntı Originally Posted by detan Yazıyı Oku
    Alman bankalarının sağladığı doğrudan kredilerden başka, ithalat yaptığımız birçok Alman şirketinin Türk şirketlerine açtığı krediler var. Örneğin Volkswagen grubundan otomobil ithal eden Doğuş Otomotiv ithal ettiği tüm araçların parasını peşin ödemiyor. Bunun gibi şirket borçlarını da dikkate alırsak toplam borcun banka borçlarıyla sınırlı olmadığını, miktarının oldukça yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bu veriler muhtemelen kamunun ilgili birimlerinde vardır.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Merkezin alacağı faiz kararı yumurtanın kapıya dayanıp dayanmadığının göstergesi olacak.

Artk etkinliğini kaybeden, yetersiz kalan GLP tavanını en az 75 baz puan yükseltmelerini, diğerlerini sabit bırakmalarını bekliyorum.
    ne zaman bugün mü toplantı
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku

bu iyi olur akşam oynaklığını giderir bir müddet. ama ben yapılacağını zannetmiyorum. malum faiz...

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ne zaman bugün mü toplantı
    yes sir. bu gün.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    yes sir. bu gün.
    o zaman bişey yapamazlar
    malum ya faiz mi enflasyona
    enflasyon mu faize neden oluyor
    daha bunu bile değerlendiremiyorlar/açıklayamıyorlar
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku

mb kredibilitesini arttıracak bir gelişme olur !! ancak çok zor bu kadar faiz baskısı varken ! yabancı kuruluşlar dolar tahminlerini 4.00 4.50 olarak güncellediler çünkü faiz artışını düşünmüyorlar !! eğer olursa müthiş bir ters köşe yapar mb !!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o zaman bişey yapamazlar
    malum ya faiz mi enflasyona
    enflasyon mu faize neden oluyor
    daha bunu bile değerlendiremiyorlar/açıklayamıyorlar
    Aç kurt kuzuyu yemeye kararlıysa her türlü bahanesi hazırdır. Kim kurt kim kuzu siz karar verin.

Bu gidişle ortalıkta kuzu da kalmayacak

Sayfa 996/1009 İlkİlk ... 4968969469869949959969979981006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •