Warren Buffett won’t explain why he’s suddenly selling nearly his entire stake (billions of dollars) worth of Taiwan semiconductor stock.
Warren Buffett won’t explain why he’s suddenly selling nearly his entire stake (billions of dollars) worth of Taiwan semiconductor stock.
@erefefik
ibrahim melih gökçek
@06melihgokcek
1️⃣demiştim ki…
kılıçdaroğlu’a abd de
8 saatlik ortadan kaybolmasında adaylıkdan çekilmesi için baskı yaptılar.
Kılıçdaroğlu kabul etmeyince fetocular kılıçdaroğlu ve diğer partilerden en az 20 kontenjan istediler.
şu an listelerden en az 30’u seçilecek yerde toplam da 60’ın üzerinde kontenjan aldılar.(yakında isimleri yayınlayacağım)
yani özü itibarıyla bu güne kadar ne söyledimse çıktı…3️⃣şimdi size bomba bir haber veriyorum…chp ve ortakları benim attığım bir tweet,
recep ivedik’in internete düşen rezil görüntüleri ve chp mv adayının beğenileriyle gündem chp ve ortakları aleyhine sosyal medyada gündem değiştirme nedeni oldu.
Fetocular panikledi ve karşı atağa geçti.gaye lbgt işini kamufle etmek…
chp’de anketler durduruldu…
fetocular kamu oyu için yeni bir tezgah hazırlamışlar ve kılıçdaroğlu ‘na demişler ki; “2/3 gün içinde yeni bir tezgahımız var.
Kesin oyları etkileyecek.anketleri bekletin.”
fetocuların tezgahını bekliyoruz..
Ulan fetocular ne yaparsanız yapın rabbimin izniyle sizi sandığa ğömeceğiz…
@erefefik
Bu iş belden aşağı dönerse, döndü gibi gözlerinize inanamayacaksınız.
@erefefik
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
23s
1/3
İngiliz ekonomist Timothy Ash:
“Yabancı yatırımcı, Türkiye’deki parasal ayarlar nedeniyle güven duymuyor. Türkiye’ye yönelik olumsuz oranlar var ve sürekli krizin eşiğinde izlenimi veriyor. Bu ortamda Türk Lirası’na bağlı varlıklara yatırım yapmayı savunmak oldukça zor.”3/32/3
1. Alternatif:Muhalefet kazanırsa, yabancı yatırımcılar muhalefetin ekonomi ekibini iyi tanıyor ve saygı duyuyor. Batılı yabancı sermayenin Türkiye’ye akacağını göreceğiz. Muhalefet bu yatırımcı rüzgârını arkasına alacak.
2.Alternatif:Erdoğan kazanırsa,TL değer kaybedecek. Merkez Bankası faizleri yükseltmek zorunda kalacak. Daha da para çıkışı yaşanabilir. Hükümet kısa sürede ödemeler dengesinde zorlukla karşılaşacak. Körfez ülkeleri destek olmak için Ortodoks politikalara dönüş isteyebilir.
@erefefik
ALF, depremin yıktığı Malatya’da yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı:
AKP: 41.3 - MHP 10.8
CHP: 25.2 - İYİ Parti: 9.5
@erefefik
https://www.haberler.com/secim/2018/...cim-sonuclari/
Ciddi erime var..
https://twitter.com/leskuy99/status/...F0UapZIyQ&s=19Erdoğan: "Türkiye’yi yönetemezsiniz. Türkiye'yi ben yönetirim ben!"
Tayyip Agama etiraz ediyorum abi...ben de yonetirim.İmamson durur mu yapıştırmış cuvabı
@erefefik
Yer İmleri