Hocam endeks 94100 lerde iken tavana gitt ayrýca gün boyu endekse ayak uydurdu kapanýþta endeks 94450 oldu bu %10 düþtü kapanýþa yakýn bu kadar çok düþmesinin sebebi tavana yakýn alýp yarýn için %10 yapýp satmayý düþünenlerdir onlarýn bir planý varsa speðin de var yarýn %10 çýksa tavandan alan zararý anca kurtarýr mýhtemelen tavana yakýn kapatacaktý ama spek bunlarý görünce malý verdi inþallah 4 88 den spek malý yerine koymuþtur eðer spek bundan sonra götürecekse malý aþaðýdan yerine koymuþtur eðer speðin bekleyecek zamaný varsa daha da düþürür ve oradan malý yerine koyar YTD
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acadian: Kýrýlgan 5'li borsasýnda alým zamanýAcadian: Kýrýlgan 5 Varlýk Yönetim Þirketi Acadian, kýrýlgan 5'li borsasýndaki düþük fiyatlarýn uzun vadeli yatýrýmcýyý cezbettiðini aktardý 26 Haziran 2018 Salý, 21:14 Güncelleme: 26 Haziran 2018 Salý, 21:20
Boston merkezli Varlýk Yönetim Þirketi Acadian'da baþ portfolyo yöneticisi Brian Wolahan, "Kýrýlgan 5'li olarak tanýmlanan ülkelerin para birimlerinin ve hisse senedi piyasalarýnýn geçen 3 ay boyunca düþüþ göstermesi fiyatlarýn cezbedici gücünü artýrdý. Kýrýgan 5'li uzun dönemli yatýrýmcýlar için fýrsatlar sunuyor" dedi.
Wolahan kýrýlgan 5'li olarak gruplanan, Brezilya, Türkiye, Güney Amerika, Endonezya ve Hindistan'ýn en ucuz ülkeler arasýnda yer aldýðýný, borçlanma ve politik belirsizliðin fiyatlandýðýný belirtti.
Borsalarýn 1 yýllýk hareketi
Brian Wolahan sözlerini þöyle sürdürdü:
"Dolarýn güçlenmesinin hali hazýrda bu piyasalara yansýdýðýný düþünüyorum. Belirsizlik var ama çok iyi deðerler alýyorsunuz. Bu yýlýn sonunda, piyasalarýn gidiþatý belli olacak. Benim beklentim daha olumlu bir hava olmasý yönünde"
http://www.bloomberght.com/haberler/...da-alim-zamani
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri