Originally Posted by
Dentýcý_Laz_Levo
Kekom bu mdr lerden býktým, 5 gün ceza kesmiþler 5,29 den 24 k aldýðýmý duyunca zararýmý haykýrmayým diye heralde, hedeflerim bir bir gerçekleþiyor, tek lot satmadýðým gibi 5,56 ortalama ile 16 k daha alýp, 40k yaptým bakalým, hedef uzun herkeze bol kazançlar dliyorum... bu arada al sat yaparsa senin 20k lot 10k lara iner haberin olsun kýpraþmadan durman akýllýca olur....ytd...
Valla dostum ilk aldýðýnda bir çok arkadaþ neredeyse niye aldýn diye seni fýrçalýyorlardý...o vakit de sorun olmayacaðýný ve panik yapýlmamasý gerektiðini söylemiþtim...hisse çýkýþ yaptýktan sonra acaba sen ne yaptýn diye merak ediyordum...iletilerine baktým en son burada yazdýðýný gördüm...ceza aldýðýný bilmiyordum...hisseni artýrmýþ olman güzel...bu hissenin ederi elbette buralarý deðildir...endeks düzelince agresif þekilde zirvelerini hedefleyeceðini tahmin ediyorum..
yanlýz hiç bir hisse dimdik yukarý çýkmaz...zaman zaman düzeltmelere ve dinlenmelere girmesi normal olacaktýr...bazý günler gelecek ki aha bu hissenin pili bitti denilecek...oysa o vakit çýkýþ yapmaya en yakýn olduðu vakitler olacak...bu hissede düzeltmeler muhakak olacaktýr iþte bu düzeltme vakitlerini tahmin edip doðru trade ile hisse adetimizi artýrýyor olabilmemiz güzel olacak...bunu baþarabilenleri ben her zaman kutlarým...
yok eðer tradede baþarýlý olunamýyorsa bence yine de sýkýntý olmaz bu hisse zaman zaman düzeltme yapsa dahi sonrasýnda çýkmasýný bilecektir...
bu topikte zaman zaman bilgi ve tecrübelerimizi kullanarak bazý yorumlar yapýyoruz..þu ana kadar tahminlerimizin önemli bir kýsmý tutuyor...yine de bilmek demek çok kazanmak demek deðildir bu iþ biraz da nasip meselesi oluyor...
neyse dostlar ben hepimize baþarýlar diliyorum...umarým datagate hepimizin yaralarýna merhem olur...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri