ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ekonomik krizler sonsuza kadar devam etmez...belli bir süre sonra iyileþmeler baþlar..iyileþme sürecinde ise hisseler eninde sonunda önceki zirvelerini görürler...kriz dönemlerinde çok aþýrý düþmüþ kaliteli hisselerde yakalanmak da þanstýr..bazý ky dostlarýmýz tamamen spek hisselerinde yakalanýyorlar iþte asýl onlarýn durumu kötüdür...çünkü onlarda çýkýþ umudu da yok...oysa kaliteli hisselerde umut her zaman vardýr..bunun yanýnda süpriz güzel haberler hisseleri her zaman agresifleþtirebilir...bu potansiyel datagatede vardýr..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
..............!![]()
Ekurinin rasyosu ve beklenen bilançosu çok daha iyi olduðundan haftaya kadar ekuride bilanço görmek istiyorum tekrar buralara gelcem ama
Ytd
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bölge olayý konuþuluyor nedir iþin aslý
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teb gene bozuyor hisseye. Ulan her haber içinde zaten. Bu 6aylikta karýný arttýrsa zaten direk 7 olur. Þu serf. ..z kurthan sürekli olumsuz rapor yazýyor. Kaðýt 15 ken 30 diyordu.kolpaci. bölge olayinida bu yumurtlamisti. Þirket öyle biþey yok dedi sürekli.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri