Tahminimce buralardan çok pis yukarý vuracak 8,36 lara yolculuk - orayý kýrarsa rahatlarýz. YTD
Tahminimce buralardan çok pis yukarý vuracak 8,36 lara yolculuk - orayý kýrarsa rahatlarýz. YTD
þu anda 6,50 desteðine indi...buradan destek bulmaya çalýþacak...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
ihlaslar genlerinde agresiflik vardý...geçen haftalarda yine agresif çýkmýþ ama son bir haftadýr düzeltme sürecine girmiþlerdi...düzeltme süreci biter bitmez tekrardan genlerindeki hareketleri sergiliyorlar...datagatenin genlerinde de bu genlerden var dostlar..o yüzden de bu süreç biterse ayný hareketleri devam etmesini bekleyebiliriz..
ihlaslarýn iþlem hacmi çok aþýrý idi o yüzden de düzeltme süreci böyle uzun sürdü...datagatenin iþlem hacmi ise nisbeten daha azdýr o yüzden de düzeltme süreci çok da uzun sürmeyecek..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
güzel toparlayýp artýya geçti bile..gerçekten de çok müthiþ bir agresiflik var...seans içinde düzeltmesini de yapýyor ,primini de yapýyor....gerçekten de çok ilginç...böyle bir hissede bulunduðumu hatýrlamýyorum...
Aþaðýya inip yakýtý fulledi herhalde.hayirlisi
dün kapanýþýmýz aðýrlýklý ortalamamýzýn altýnda idi...þu saate kadar aðýrlýklý ortalamamýz 6,67 iken þu anki fiyatýmýz 6,71 dir...þu anda durum olumlu görünüyor...iþlem hacmimiz ise 7 milyon tl dir..düne göre azalma var...bakalým bu gün nasýl bir kapanýþ yapacak ??
Goldman: Ticaret savaþý endiþeleri abartýlýyor, emtia için þimdi alým zamaný Goldman, ticaret savaþýnýn hammaddeler üzerinde ciddi bir tehdit oluþturduðu yönündeki düþünceleri eleþtirerek emtia için þimdi alým zamaný olduðunu belirtti 05 Temmuz 2018 Perþembe, 10:06 Güncelleme: 05 Temmuz 2018 Perþembe, 10:07
Emtiada iyimser bir tutuma sahip olan Goldman Sachs, ABD ve Çin arasýndaki ticaret savaþýnýn hammaddeler üzerinde ciddi bir tehdit oluþturduðu yönündeki düþünceleri eleþtirerek çoðu hammaddenin ticaret savaþýndan belirgin bir þekilde etkilenmesinin muhtemel olmadýðýný bildirdi.
Goldman'a göre, emtia fiyatlarýnda son dönemde gerçekleþen düþüþlerin ardýndan þimdi alým zamaný.
Kurum tarafýndan hazýrlanan raporda, ABD ve Çin arasýndaki yaptýrýmlarýn ekonomik etkisinin küçük olduðu belirtildi. Goldman, emtianýn, dolardaki düþüþle birlikte, önümüzdeki 12 ay boyunca yüzde 10'luk bir getiri saðlayacaðýný öngörüyor ve petrole iliþkin iyimser çaðrýsýný yineliyor.
Hammaddeler, küresel yatýrýmcýlarýn ABD ve Çin arasýndaki gümrük vergilerinin potansiyel etkilerine iliþkin endiþelerinin artmasýndan olumsuz etkileniyor. Bloomberg Emtia Endeksi, Haziran ayýnda 2016 yýlýnýn ortalarýndan bu yana en büyük aylýk düþüþü gerçekleþtirdi.
http://www.bloomberght.com/haberler/...di-alim-zamani
Dolar/TL düþüþe geçti Baþbakan Binali Yýldýrým'ýn açýklamasý sonrasý yükseliþe geçen kur daha sonra yönünü aþaðý çevirdi 05 Temmuz 2018 Perþembe, 09:37 Güncelleme: 05 Temmuz 2018 Perþembe, 13:28
Kur dünkü sert dalgalanmalar sonrasý bu sabah 4.67 seviyesinden 4.63'e, euro 5.47'den 5.42'ye indi.
Baþbakan Binali Yýldýrým'ýn önceliklerinin faizleri indirmek olacaðýný belirtmesiyle kur hafif yükseldi ve 4.67'den iþlem gördü. Kur öðleden sonra ise 4.65'in altýna gevþedi ve en düþük 4.6322'yi gördü.
YILDIRIM: YENÝ KABÝNE PAZARTESÝ AÇIKLANACAK VE OHAL DE BÖYLECE TAMAMLANMIÞ OLACAK
YILDIRIM: YENÝ KABÝNE PAZARTESÝ AÇIKLANACAK VE OHAL DE BÖYLECE TAMAMLANMIÞ OLACAK
2 yýllýk tahvil faizi bugün 7 baz puan artýþla %20'yi aþtý, 10 yýllýk tahvillerin faizi de dün % 17.56'ya çýkarak rekor kýrmýþtý. Dolar/TL dün ani harektle 4.72'ye yükselmiþ akþam saatlerinde ise 4.66'ya çekilmiþti.
Sparta&Co Kurucu Ortaðý Taner Özarslan Bloomberg HT'ye Pazartesi günü yeni kabinenin açýklanacaðýný hatýrlatarak "ekonomi yönetimine kimin geldiði ve icraatlar önemli olacak, dolarýn üzerinde baský devam edecek" diye konuþtu.
T-Bank Hazine Pazarlama Müdürü Cumhur Örnek de Bloomberg HT'ye dün Ekonomi Bakaný Nihat Zeybekci'nin enflasyonla mücadelenin öncelik olacaðýný belirtmesiyle kurun 4.66'lara gevþediðini belirterek "piyasada gelecek olan isimler ve akabinde programýn ne olacaðý oldukça önemli. Enflasyon konusu zaten sorunlarý tetikleyen ve faizleri yukarý ittiren ana unsur." dedi.
Yer Ýmleri