Originally Posted by
cefaks
dün kaðýttan 7 civarýnda çýktým.
þöyle düþündüm,
kaðýt 7 lira,
% 50 daha prim yapsa 10,50 olur.
dohol 1 lira,
% 50 prim yapsa 1,5 lira olur,
tercihimi dohol'dan yana kullanýp dün 1 liradan dohol'a girdim.
bakalým kýsmet,
varsa kýsmetimizde bi ekmek yeriz,
yoksa saðlýk olsun.
Bu gün de benzer düþünen arkadaþlar olmuþtur...özelikle endeks artýlý olmasýna raðmen datagatenin bir türlü artýlý olamamasý bir çok ky da moralleri bozdu bu yüzden de baþka hisselere geçiþler oldu...datagate düzeltmesini bitirdikten sonra tahminlerime göre bu sefer de süreç tersine iþleyecektir...kendi hisseleri durgunlaþýnca ve datagate de primli olunca bu sefer de onlarý satýp datagateye geçiþler olacaktýr...
þimdilik datagate görünümünü düzeltmedikçe yatýrýmcýlar gelmeyecektir...ama hemen herkes sattýðý hisseyi muhakak izler...olumlu iþaretler aldýðýnda da kolaylýkla geri döner...bir ky olarak vede kendimden biliyorum...iþlem hacmini düþürmesi gerekiyor bir de belki de bakarsýnýz yarýn datagate olumlu da davranabilir...bakýp görmek lazým...bu gün öðleye kadar 8 milyon tl iþlem hacmi oldu...öðleden sonra ise bunun yarýsý kadar aþaðý yukarý 4 milyon tl kadar oldu...görüldüðü üzere öðleden sonra düþük hacimler ile inmiþtir...
ben yine de baþarýlý trade yapabilen tüm ky arkadaþlarý kutluyorum...ben de dün son on dakikada maliyet yaptým...aselsan ile datagate arasýnda parmaklarým gitti geldi...en son datagateden yana tercihim kullandým....kýsa vadede yanlýþ karar vermiþ olabilirim ama orta ve uzun vadede doðru karar verdiðime inanýyorum...bakalým piyasa bizi haklý mý çýkaracak yoksa haksýz mý ??
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri