Originally Posted by
JeyAr
Ne demek istediðini anlýyoruz syn keko devam...
beni anladýðýnýzý biliyorum dostlar...zaten geçen hafta cuma günü de yaptýðým yorumda yine yanlýþlýkla yarýn demiþtim....
biz özel sektörde olduðumuz için c.tesi günü de çalýþýyoruz borsa ise cuma günü kapanýyor...iþte bazen borsa ve iþ yeri tatilini karýþtýrýyorum...bir de bu aralar iþlerim çok birikti önümüzdeki hafta da fuul çalýþmam lazým..zaten dikkat ettiyseniz dün akþam saat 22:00 ye kadar iþ yerinde çalýþýyorum arada sýrada da topiðe yazýyordum...
bu yoðunluktan dün akþam mahulli arkadaþ yorumunda patron fiyatým 6-7 tl arasýdýr demiþ..buna cevap veremedim...ben bu güne kadar patron fiyatým bu kadardýr dediðini görmedim...gören varsa bize gösterirse seviniriz...ha satan kurumlara bakarak söyleniyorsa bence bu yanýltýcý olabilir...çünkü bildiðiniz kurumdan satýp bilmediðiniz kurumdan alýyor olabilir...daha dün TEB in deðerlendirme raporunu okuduk orda hedefi fiyat 14,67 tl demiþti...eðer baþka bir bölge disbötürlöðünü de alýrsa ederi 29,70 tl dir demiþtiler...bunu yazanlar koskoca bankalar ve aracý kurumlardýr hepsi de okumuþ bilgili insanlardýr...ki geçmiþte hisse dedikleri gibi 14,67 tl leri de görüp geçmiþtir...demek ki öyle boþ konuþmuyorlar...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri