haaa elimde data var o ayrý, ben artýrmaktan bahsediyorum
haaa elimde data var o ayrý, ben artýrmaktan bahsediyorum
Cok hararetli bir gun daha , gun sonu itibariyle iyi olur insallah, bistin tepkilerine paralal ama bistten daha guclu tepki veriyor , gun ici fiyat marj çok yüksek , piyasa fiyatlayamiyor hisseyi bakalim 5.20, 5.50 seviyelerinde belli bir banda atabilecek mi ?
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþarý yolun sonu deðil, yolun kendisidir... Baþarý bir yolculuktur ve hiç bir zaman bitmez, asýl baþarý yolda kalabilmektir...
Geleceðin logo yazýlýmý
5.20 uzerinde kalirsak iyi olacak zira 5 in alti guven vermiyor, buna ragmen fena sayýlmaz ama 5.2 ve uzeri kapanislar yaparak buradaki yerini saglamlastirmasi iyi olacaktir...
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþarý yolun sonu deðil, yolun kendisidir... Baþarý bir yolculuktur ve hiç bir zaman bitmez, asýl baþarý yolda kalabilmektir...
Çok garip bir hisse
hisse kasým 2017- mayýs 2018 arasý büyük operasyon yemiþ olduðundan hisseyi herkes korkak yavru kedi gibi izliyorama bildiðim kadarý ile þirketin genel durumu borçluluðu vs. çok kötü bir durumda deðil, belki karlýlýk azalabilir belli bir dönem ama bitik bir durum yok .... 6-7 li fiyatlara kadar potansiyeli var tabi 5'in altýna 4 lere kadar sarkma ihtimali de var... þirketin durumunda olaðanüstü bir olumsuz durum olmadýðý müddetçe hangi fiyata gelirse gelsin takibe devam etmeyi düþünüyorum...
Þirket gayet iyi durumda
Yer Ýmleri