***DGATE*** DATAGATE BÝLGÝSAYAR MALZEMELERÝ TÝCARET A.Þ.( Olaðan Dýþý Fiyat ve Miktar Hareketleri
***DGATE*** DATAGATE BÝLGÝSAYAR MALZEMELERÝ TÝCARET A.Þ.( Olaðan Dýþý Fiyat ve Miktar Hareketleri )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Olaðan Dýþý Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Borsa Ýstanbul A.Þ. 'nin 21.09.2018 tarih ve BÝAÞ-4-7955 sayýlý yazýsý ile Þirketimiz paylarý üzerinde gerçekleþen olaðandýþý fiyat ve miktar hareketlerine iliþkin, henüz kamuya açýklanmamýþ özel bir durumun olup olmadýðý hususunun bildirilmesi talep edilmiþtir.
Þirketimizin paylarý üzerinde gerçekleþen olaðandýþý fiyat hareketlerine iliþkin olarak Sermaye Piyasasý Kurulunun Özel Durumlarýn Kamuya açýklanmasýna iliþkin Tebliði'ne göre mevcut durum itibariyle Þirketimiz tarafýndan kamuya açýklanmamýþ özel bir durum bulunmamaktadýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/708953
BIST
(21/09/2018 - 16:56:19)
Cefaks emeginize saglik, tesekkurler... Bu arada sirket mayis ayinda geri alim icin 5 milyon tl ayrilacagini duyurmustu, bugun geri alim yapmis olabilirler mi acaba, daha once geri alim yaptigina dair bildirim goremedim, eger geri alim yapmislarsa daha saglam bor durumda olabiliriz diye dusunuyorum...
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baþarý yolun sonu deðil, yolun kendisidir... Baþarý bir yolculuktur ve hiç bir zaman bitmez, asýl baþarý yolda kalabilmektir...
6.05 ten verdim gitti. Aþaðý düþerse desteklerim yine
SM-G900H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cefakar günlük ve haftalýk pasta mümkün mü acaba
ucuz kaðýt deðil pirim kazanacak kaðýt lazým...benim son mesajlarýmda nerde olduðum anlaþýlýr .. burda yazmam doðru olmaz selamlar.
Yer Ýmleri