12.55........!!!!!!![]()
12.65.......!!!!!![]()
içindeki hissin canýna kurban 17 ye kadar Ölü var ister ufak ufak ister ufak bir düzeltme veya boþaltma döktürme adýný ne koyarsan koy Spek Efendi.. Çayýmý aldým has Rize Çayý organik demlendi izliyorum Filmi çukur kadar heyecanlý masALLAH.... kendi þahsi fikrimi paylasiyorum herkez kendi hür iradesiyle aklýný kullanmaktan özgürdür YTD
Mi 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukardaki yoruma kimse fikrini paylasmadi yokmu üstad teknik aðalar bizlen fikrini paylaþan... Çayda demledim sýcak sýcak iyi gelirdi birde abilerden yorum alsak..Öyle yada böyle 23.02.2018 deki 17.06TL seviyeye yakýn bir yere kadar birlikteyiz Spek efendi bekliyorum. Sonra o seviyelere yakýn yolun açýk olsun. Behlül gider [emoji16][emoji16] bu çocuk dgate oraya gelecek ben bekliyorum...Þahsý fikrim herkez kendi aklýný kullansýn hissi ne diyorsa onu yapsýn. Benim mantýðým yukardakini diyor YTD ve selam
Mi 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seve seve deðilse bile .....ke ...ke gideceksin.......!!!!
Bu ne baský .... ....m.....!!!!![]()
Bu nedir ulan?
Önce ortak 450 bin lot satar.Sonra patron 5 yýl içinde %10 mal satacaðým der.Az önce ekstra 750 bin lot satýlabilir e dönüþtürme....!!!
Madem böyle yapacaktýnýz neden ilk baþta ROBOT gibi teknolojilere yatýýrm yapacaðýz dediniz?
Yuh olsun zihniyetinize....!!!!![]()
Yer Ýmleri