Günaydýn.bol kazançlar.
Günaydýn.bol kazançlar.
Sayin SEENTURK orta ve uzun vadede dusunceleriniz nedir bol kazsnclar..
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse bundan 2 veya 3 sene evvel (fiyat belirtmiyordum ama kendi takibimdir yinede kendi bilginize göre hareket ediniz) alým yeri 2.50tl.-3.00 tl.arasýdýr.Ancak hisse her sene karýnýn yüzde 80 kusurunu dagýtmasiyla güven oluþturdu ve Aralýk sonu çok anlýk 2.80 TL.yi gösterdi bunun dýþýnda þuan alým fiyat aralýðýný 2.90-3.05 yükselttiðini gördük. Þuan hisse 4.32 TL.karpayý daðýtým olasýlýðýný, yýl içinde bu kadar olumsuzluga raðmen son çeyrekte yaptýðý atakla geçen seneden biraz daha fazla kar açýklamasýný, Samsung'un daðýtýmýný il bazýnda geniþletmesini vs...fiyatlýyor.haber bilgi takip.belkide buralarý kendine taban yaptý.yada tekrar geri dönecek.yada diðer grup bilgisayar þirketinin yaptýðý hareketi yapýp çok yükselecek bedelsiz daðýtýp karpayý daðýtacak.Vs..Yabancý ortaðýnýn olmasindan dolayý karpayý daðýtýyor gibi geldi bana.her yýl karini dahada artýrýp bu performansla devam ederse dahada güven tazeler ve uzun vadede taban fiyatini dahada yukarý çekecegi görüþündeyim.yatirim tavsiyesi deðildir.
Tesekkurler sagolunn
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahmin ettiðimiz gibi yatay ama pozitif gidiyor, hacim düþüklüðünden böyle. Benim kriterlerimde olumlu hareketlerle gidiyor hedefine. Zaten bir günde %20 gideceðine 15 günde gitsin.
Geçenlerde bir arkadaþ fincan kulp formasyonu tamamlandý demiþti.bu hareketler yeni bir fincan kulp oluþumunun bir habercisi olabilirmi.nedersiniz (7.40 TL.olacakmiþ 7 TL.olacakmiþ vs.)þeklinde yazýlar yazmadan bir görüþü olan varsa sevinirim.ytd.
Yine çok sert hareketler yapmaya baþladý
Yer Ýmleri