þirketin geçmiþ yýllar bilançolarýný inceledim þirket ikinci çeyrek bilançolarda karýný arttýramýyor.bunun sebebini bilen varmý sayýn ortaklar
þirketin geçmiþ yýllar bilançolarýný inceledim þirket ikinci çeyrek bilançolarda karýný arttýramýyor.bunun sebebini bilen varmý sayýn ortaklar
Ne biçim illete bulaþtýk kimse yok iþlem dandik 6 ayda iyi gelmiyecek heralde en iyisi satýp baþka gemiyemi binsek ne dersiniz doslar 4 aydýr bekliyom iþýk göremiyorum
Bu hisseyi aldým kendimi karanlýk bir tünelin içinde gibi hissediyorum? Ne yapmalýyým acaba
ikinci çeyrek bilançolarda geçmiþ altý yýlý inceledim ikinci çeyrek bilançolar iyi gelmiyo galiba.
Neden 3 aylýk gayet güzel geldi, 6 aylýk da bir önceki döneme göre %30 35 yukarý gelirse daha ne isteyelim.
ASUS_Z00UD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanýrým dgate devri kapandý sýra despec te.Bekleyip görecez.
***DESPC*** DESPEC BÝLGÝSAYAR PAZARLAMA VE TÝCARET A.Þ.( Yönetim Kurulu Komiteleri
***DESPC*** DESPEC BÝLGÝSAYAR PAZARLAMA VE TÝCARET A.Þ.( Yönetim Kurulu Komiteleri )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Yönetim Kurulu Komiteleri
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Yönetim Kurulumuz 19 Haziran 2018 tarihi itibari ile komitelerin oluþumuna iliþkin aþaðýdaki kararý almýþtýr:
1- Denetimden Sorumlu Komitenin baðýmsýz iki üyeden oluþmasýna, baþkanlýðýna Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Berrin Önder'in ve üyeliðe Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Adnan Kürþat Selimoðlu'nun seçilmelerine,
2- Kurumsal Yönetim Komitesinin dört üyeden oluþmasýna, baþkanlýðýna Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Berrin Önder'in, üyeliklere Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Salih Baþ'ýn, Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Halil Duman'ýn ve Yatýrýmcý Ýliþkileri Sorumlusu Sn.Kerim Iþýk'ýn seçilmelerine,
3- Riskin Erken Saptanmasý Komitesinin üç üyeden oluþmasýna, baþkanlýðýna Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Berrin Önder'in, üyeliklere Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Salih Baþ'ýn ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Attila Kayalýoðlu'nun seçilmelerine,
karar verilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/689494
BIST
(19/06/2018 - 17:09:29)
***DESPC*** DESPEC BÝLGÝSAYAR PAZARLAMA VE TÝCARET A.Þ.( Þirket Genel Bilgi Formu
***DESPC*** DESPEC BÝLGÝSAYAR PAZARLAMA VE TÝCARET A.Þ.( Þirket Genel Bilgi Formu )
Yönetime Ýliþkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adý-Soyadý Tüzel Kiþi Üye Adýna Hareket Eden Kiþi Cinsiyeti Görevi Mesleði Son 5 Yýlda Ortaklýkta Üstlendiði Görevler Son Durum Ýtibariyle Ortaklýk Dýþýnda Aldýðý Görevler Sermayedeki Payý (%) Temsil Ettiði Pay Grubu Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadýðý Yer Aldýðý Komiteler ve Görevi
NEVRES EROL BÝLECÝK Yönetim Kurulu Baþkaný Ortaðý olduðu diðer grup þirketlerinde Yönetim Kurulu Baþkanlýklarý. 0.017 - Baðýmsýz Üye Deðil Yoktur
ATTÝLA KAYALIOÐLU Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yönetim Kurulu Üyesi Ortaðý olduðu diðer grup þirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi - Baðýmsýz Üye Deðil Riskin Erken Saptanmasý Komitesi Üyesi
HALÝL DUMAN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müþavir Yönetim Kurulu Üyesi Ýndeks Bilgisayar Sis.Müh.San.Tic.A.Þ. -Genel Müdür Yardýmcýsý ve ortaðý olduðu diðer grup þirketlerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri. 0.016 Baðýmsýz Üye Deðil Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi
SALÝH BAÞ Erkek Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Datagate Bilgisayar A.Þ. -Genel Müdür ve ortaðý olduðu diðer grup þirketlerinde Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlýklarý 0.016 - Baðýmsýz Üye Deðil Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi / Riskin Erken Saptanmasý Komitesi Üyesi
BERRÝN ÖNDER Kadýn Yönetim Kurulu Üyesi Danýþman - Diðer grup þirketlerinde Kurumsal Yönetim Komitesi, Riskin Erken Saptanmasý Komitesi, Denetimden Sorumlu Komite Baþkanlýklarý ve Logos Portföy yönetim þirketinde yönetim kurulu üyesidir. - Baðýmsýz Üye Denetimden Sorumlu Komite Baþkaný / Kurumsal Yönetim Komite Baþkaný / Riskin Erken Saptanmasý Komite Baþkaný
ADNAN KÜRÞAT SELÝMOÐLU Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Ýþ Adamý / Ýþ Kadýný - Diðer grup þirketlerinde Denetimden Sorumlu Komite Üyelikleri. - Baðýmsýz Üye Denetimden Sorumlu Komite Üyesi
EMRAH KÜÇÜKGÝRGÝN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Genel Müdür - Baðýmsýz Üye Deðil Yoktur
Yönetimde Söz Sahibi Olan Personel
Adý-Soyadý Görevi Mesleði Son 5 Yýlda Ortaklýkta Üstlendiði Görevler Son Durum Ýtibariyle Ortaklýk Dýþýnda Aldýðý Görevler
Nevres Erol Bilecik Yönetim Kurulu Baþkaný Bilgisayar Mühendisi Yönetim Kurulu Baþkaný Ortaðý olduðu diðer Grup Þirketlerinde Yönetim Kurulu Baþkanlýklarý.
Attila Kayalýoðlu Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Yönetim Kurulu Üyesi Ortaðý olduðu diðer grup þirketlerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri
HALÝL DUMAN Yönetim Kurulu Üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müþavir Yönetim Kurulu Üyesi Ýndeks Bilgisayar Sis.Müh.San.Tic.A.Þ. -Genel Müdür Yardýmcýsý ve ortaðý olduðu diðer grup þirketlerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri.
Salih Baþ Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Üst Düzey Yönetici Yönetim Kurulu Üyesi Ortaðý olduðu diðer grup þirketlerinde Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý ve Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.Þ. -Genel Müdür.
EMRAH KÜÇÜKGÝRGÝN Yönetim Kurulu Üyesi Mühendis Genel Müdür -
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/689522
BIST
(19/06/2018 - 17:56:28)
Yer Ýmleri